HONORAR OD 100 TISUĆA EURA

REPOVI KONCERTA U ARENI ZAGREB Poduzetnica mora Lepoj Breni isplatiti još gotovo 300 tisuća kuna!

 
 Boris Kovacev / CROPIX

Regionalna glazbena zvijezda Lepa Brena (57) 2009. imala je koncert u zagrebačkoj Areni - to joj je bio prvi nastup u hrvatskoj metropoli poslije ratnih '90-ih godina, ali pjevačica do danas nije dobila sav dogovoren novac za odrađenu gažu.

Zbog toga su Lepa Brena i Tanja Bičić Ganić, direktorica tvrtke koja je organizirala koncert, završile na Trgovačkom sudu u Pazinu. Glazbenica je, prenosi Glas Istre, dobila spor, tj. nepravomoćna presuda išla je u njezinu korist, što znači da Puležanka Bičić Ganić Breni još duguje 38.500 eura (oko 284.000 kuna) neisplaćena honorara.

Glas Istre također piše kako je sud zaključio da je Tanja dio novca zarađenog na koncertu u Areni isplaćivala sebi u obliku pozajmica.

Na sudu u Pazinu svjedočio je i Arian Shehu, pulski organizator, koji je sporni zagrebački koncert s Brenom dogovorio u Beogradu. Sucu je rekao kako je dogovorena cijena nastupa bila 100.000 eura - pjevačica je na ruke dobila 70.000 eura, a ostatak joj nikad nije isplaćen, što je Shehu pokušao opravdati tvrdnjom da je prodaja ulaznica pala nakon što je u javnost procurila fotografija na kojoj Brena pozira u odori srpske vojske.

Sud nije prihvatio Arianov iskaz, a Brena je, podsjetimo, u jeku afere oko kostima izjavila kako "na sebi nije imala vojnu odoru, već odjeću za safari".

A u medjuvremenu...Dasha Parker photoMajami@dashaparkerphoto

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:42