COMEDY CLUB 'STUDIO SMIJEHA'

Rezident komičari 'Studija smijeha' nasmijali i oduševili više od 700 Beograđana

Još jednom, komičari su dokazali da uz puno smijeha i pozitivne energije sve nesuglasice padaju u zaborav
 Studio Smijeha

BEOGRAD - Rezident komičari Comedy cluba 'Studio Smijeha' u petak su nasmijali preko 700 Beograđana, a dan poslije istom je mjerom u Zagrebu uzvratio srpski komičar Nesha Bridges.

U petak, 27.01.2012., usred uzavrele i pomalo negativne atmosfere europskog rukomentnog prvenstva u Beogradu , na drugom kraju grada u prepunom Domu Omladine, odvijala se potpuno drugačija atmosfera nabijena smijehom i pozitivom.

Rezident stand up komičari 'Studija Smijeha' Aleks Curać Šarić, Goran Furjan, Marina Orsag, Tihomir Paravina i Vlatko Štampar svojim humorom nasmijavali su puna dva sata, a beogradska publika uzvraćala im je smijehom i ovacijama cijelo vrijeme.

Dan poslije pred 200 ljudi u Comedy Clubu 'Studio Smijeha' u Zagrebu, srpskog komičara Neshu Bridgesa publika je također prihvatila s oduševljenjem i gromoglasnim aplauzom.

Još jednom, komičari su dokazali da uz puno smijeha i pozitivne energije sve nesuglasice padaju u zaborav jer, osim uobičajenih šala, obje su publike fenomenalno prihvatile i šale na srpsko hrvatske odnose. Nadamo se da će se suradnja srpsko hrvatskih stand up komičara i dalje nastaviti ovim tempom i da će zaraziti pozitivom cijeli Balkan.

Vlatko Štampar

Tihomir Paravina

Marina Orsag

Aleksandar Curać Šarić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 19:23