RIJEČI ZAVODNICE

Rihanna: Sve bi se žene trebale slikati gole

Popularna je pjevačica priznala da joj je bilo malo neugodno kada su njene gole slika završile na internetu te da joj je 'veličina važnija od tehnike'

Američka pjevčica Rihanna ponovo privlači pažnju javnosti. Ovaj puta savjetuje mladim ženama da se slikaju gole 'dok još mogu'.

Naime, r'n'b pjevačica poznata po svojim golišavim fotografijama za britanski je tabloid dala interjuu u kojem navodi kako bi sve žene trebale imati dovoljno samopouzdanja stati obnažene pred leću objektiva.

- Za par godina moje tijelo više neće biti ovako seksi. Uvijek sam bila pomalo provokativna, no uvijek na granici ukusa. No, seksi u 19. i u 21. godini su dvije različite stvari - objasnila je pjevačica.

Osvrćući se na objavljivanje svojih golih fotografija u javnosti, Rihanna priznaje kako joj je bilo malo neugodno, no da je ipak nije previše pogodilo. Zapravo, nimalo se ne srami što je dečku slala gole fotografije.

- Ako svom voljenom ne pošalješ barem jednu golu fotku, onda mi ga je stvarno žao - zaključila je Rihanna dodavši na kraju kako joj je 'veličina važnija od tehnike'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 18:53