UZALUDAN TRUD

S dva noža pokušao provaliti u vilu razmažene bogatašice Paris Hilton

Paris navodno ozbiljno razmišlja o tome da nabavi pištolj ili barem postroži osiguranje oko kuće
(FILES) Paris Hilton arrives at the MTV MovieAwards at Universal Studios in Universal City, California, on June 6, 2010. Hilton awoke August 24, 2010 to find a knife-wielding intruder trying to break into her Los Angeles-area home, later posting a photo on her Twitter page of the man being taken away in handcuffs. "So Scary, just got woken up to a guy trying to break into my house holding 2 big knifes. Cops are here arresting him," the 29-year-old hotel chain heiress tweeted. AFP PHOTO/VALERIE MACON/FILES
 AFP

Policija je uhitila pomahnitalog provalnika koji je danas u ranim jutarnjim satima s dva koljačka noža u ruci pokušao provaliti u dom Paris Hilton, i to dok je bogata nasljednica spavala. Razmaženu je bogatašicu usred sna probudila neobična buka te je na nadzornoj kameri uočila nepoznatu osobu kako noževima lupa po njezinu prozoru.

Objavila sliku na Twitteru

Poučena prošlom pljačkom njezina doma u Los Angelesu, Paris je odmah nazvala policiju i privatno osiguranje koji su u kratkom vremenu okupirali sedam milijuna dolara vrijednu vilu i uhitili pljačkaša.

Potresena Paris istog je trenutka fotografirala počinitelja i njegovu sliku u lisicama, kako okružen policajcima stoji u njezinu dvorištu, objavila na Twitteru.

- Strašno! Neki je čovjek pokušavao provaliti u moju kuću s dva velika noža. Policija ga je upravo uhitila - objavila je bogatašica uz postavljenu fotografiju.

Policija je objavila da je nepoznati počinitelj uhićen u 6.30 sati. Riječ je o muškarcu u srednjim četrdesetima koji je uhićen prije nego što je uspio provaliti u dom mlade nasljednice. Hilton se u luskuzni dom s pet spavaćih soba uselila 2007., a unatoč činjenici da se nalazi u elitnom kvartu Los Angelesa, Sherman Oaksu, Parisin je dom već bio opljačkan. Prije dvije godine provalnik je ušao kroz ulazna vrata njezina doma i ukrao imovinu vrijednu dva milijuna dolara.

Mjere opreza

Potresena nemilim događajem, Paris navodno ozbiljno razmišlja o tome da nabavi pištolj ili barem postroži osiguranje oko kuće kako bi izbjegla ponovni napad provalnika na svoj dom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 09:07