NE OSJEĆA SE KRIVIM

SEKSUALNI PREDATOR R. KELLY OPET NA SLOBODI Jamčevinu mu je platila nepoznata žena, a čim je izišao iz zatvora, dočekale su ga - dvije mlade djevojke

 
R. Kelly
 Profimedia, Newscom

R. Kelly (52) u ponedjeljak je pušten iz zatvora u Chicagu nakon što mu je nepoznata 47-godišnja žena iz predgrađa Chicaga, koja se predstavila kao njegova prijateljica, uplatila jamčevinu u iznosu od 100.000 dolara (oko 639.000kuna).

Američki glazbenik iza rešetaka je proveo tri dana, a na slobodi su ga dočekali odvjetnik, zaštitari i nekolicina obožavatelja, koji su R. Kellyju mahali s njegovim CD-ovima u rukama sve dok ih šerifov zamjenik nije zamolio da se udalje od zgrade, piše Daily Mail.

Pjevač se odmah po izlasku iz zatvora crnim Mercedesom odvezao u McDonald's, gdje se počastio hamburgerom i krumpirićima, a zatim je produžio do lounge bara. Ondje su se nedugo poslije pojavile i dvije djevojke - Joycelyn Savage (23) i Azriel Clary (21). Obje su na sudu svjedočile u R. Kellyjevu korist tvrdeći kako su dobrovoljno pristale biti u vezi s njim, iako njihove obitelji i dalje vjeruju da im je glazbenik "isprao mozak".

Posrnula R'n'B zvijezda pred sucem je izjavio kako se ne osjeća krivim za svih deset točaka optužnice kojom ga se tereti za zlostavljanje četiri žrtve, od kojih su tri bile maloljetne.

Sljedeće ročište zakazano je za 22. ožujka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:56