NOVA ROMANSA

SLAVNI ROCKER IMA NOVU CURU Mick Jagger zaljubljen u čak 44 godine mlađu balerinu

Frontmen Stonesa, osim što je aktivan na pozornici, ima i bogat društveni život

Ni u 72-oj godini života Mick Jagger ne posustaje. I dalje aktivno nastupa sa svojom grupom, legendarnim Rolling Stonesima, u planu je čak i turneja u ovoj godini, a i privatni život ponovno mu je ispunjen jer ljubi 44 godine mlađu balerinu Melanie Hamrick.

Frontmen Stonesa romansu s atraktivnom 28-godišnjom brinetom započeo je tri mjeseca nakon samoubojstva L'Wren Scott, Jaggerove zaručnice koja si je oduzela život u ožujku prošle godine.

Rocker i Melanie navodno su se upoznali dva tjedna prije što se Scott ubila i to nakon koncerta Stonesa u Tokiju. Iako su u lipnju u Zürichu snimljeni kako se grle, prve ozbilnije medijske spekulacije da su u ozbiljnoj vezi pojavile su se prvi put u prosincu prošle godine. Kako se sada ispostavilo, bile su točna, jer su Jagger i Hamrick viđeni za vikend u New Yorku kako izmjenjuju nježnosti.

Melanie je prije Jaggera bila zaručena za Manuela Carrena, no ostavila ga je vrlo brzo nakon poznanstva s rock legendom. Frontmen Stonesa obožava balet, a redoviti treninzi su mu pomogli da ostane u dobroj formi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 03:16