(NE)MIR U RAJU

ŠOKANTNA KNJIGA BIVŠE 'ZEČICE' ‘Hefner me zlostavljao, a milijune mi je nudio da ostanem dok ne umre’

Život baš nije bajka u Playboyevoj rezidenciji, otkriva knjiga “Down the Rabbit Hole” jedne od bivših zečica i djevojaka Hugha Hefnera, Holly Madison.

To je poprilično šokantno štivo: danas 35-godišnja Holly govori o verbalnom i emotivnom zlostavljanju koje je prošla. U isječcima koje je objavio magazin US Weekly iščitava se vrlo ružna i nimalo blistava slika o velikom Hefu. Tako joj je, piše, pri prvom susretu Hefner ponudio sedative, “konjske pilule u zgužvanoj papirnatoj maramici”. Kada je odbila, rekao je: “Odlično. Ne odobravam uzimanje lijekova, znaš, ali u 70-ima smo ih zvali otvaračima za bedra.”

“Želim zgrabiti tu djevojku, vratiti u stvarnost i reći joj: ‘O čemu, dovraga, razmišljaš’”, piše Holly. Hefnera naziva podmuklim manipulatorom. Ispričala je i da su je, kada je odlučila otići iz rezidencije, željeli zadržati ponudivši joj tri milijuna dolara koje će dobiti ako u vrijeme njegove smrti bude živjela u kući.

“Bilo je tu puno novca, no nisam ga željela. Štoviše, bila sam bijesna što misle da me tako mogu kupiti”, kaže.

U knjizi nema lijepe riječi ni za djevojke s kojima je dijelila dom - Kendru Wilson opisala je kao “najveći lažnjak koji sam ikad upoznala”.

Holly je danas udana i ima kćer Rainbow. I želi da kći jednog dana pročita njezinu knjigu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 01:48