DRUGA STRANA MEDALJE

PRAVA ISTINA O ŽIVOTU U PLAYBOYEVOJ VILI Bivša zečica Holly priznala: 'Razmišljala sam o samoubojstvu'

Playboyeva palača Hugha Hefnera bila je zlatni kavez za njegovu bivšu partnericu Holly Madison. U njezinim memoarima "U zečjoj rupi" (Down the rabbit hole), jedna od zvijezdi reality serije "Djevojke iz susjestva" (The girls next door), Madison navodi kako život u Playboyevoj vili nije bio samo seks i odlična zabava, kako ga javnost inače idealizira.

- Život u zloglasnoj vili uopće nije bio ostvarenje sna, štoviše vrlo se brzo pretvorio u noćnu moru. Nakon što je izgubila svoj identitet, samopoštovanje i nadu za budućnost, Holly se znala zateći sama u kadi kako razmišlja o samoubojstvu - navodi se u knjizi.

Madison u memoarima donosi detaljne priče o "zabadanju noža u leđa" među ostalim Playboyevim zečicama kao i vrlo stroga pravila kuće.

Neke informacije koje Madison prepričava neće biti nove vijesti bilo kome tko je pročitao nešto o nedavnom Hefnerovom životu, osnivaču Playboya, koji se 2012. godine oženio s Crystal Harris.

Njegova bivša zaručnica K imberley Conrad opisuje Hefnera kao "ovisnika o kontroli" te kao čovjeka od rutine. Ovaj 88-godišnji plejboj ima veliku strast prema starim filmovima i prijateljima te čuva sve novinske članke o svome životu. Ima ih preko 2000.

Cijela je vila bila savršeno uređena i čista, naravno, osim Hefnerove spavaće sobe.

A seks? "Nekoliko puta tjedno", pohvalio se Hefner 2010. godine.

Madison je sada supruga promotora Pasquala Rotella s kojim ima djevojčicu. Njezini memoari izlaze u lipnju.

- Uzbuđena sam da napokon mogu podijeliti svoju priču i sve što sam naučila iz osobnog iskustva kako unutar tako i izvan Playboyeve vile. Mislim da će priče iznenaditi ljude, i veselim se otkrivanju tajni te uklanjanju svih zabluda oko svog života - zaključila je Madison.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 19:42