MOTIVACIJA

Stari aduti, nova država: Ako Salvador ode na SP, Larissa Riquelme sprema iznenađenje!

Bujna Paragvajka smišlja načine kako privući pažnju medija na idućem Svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu 2014. godine
 H Para Hombres

MEKSIKO - Paragvajski model, Larissa Riquelme, postala je slavna kada je na posljednjem Svjetskom prvenstvu, u Južnoafričkoj Republici 2010., "predstavljala" svoju zemlju. Kako ju javnost ne bi zaboravila, prsata ljepotica ponovno sprema iznenađenje.

Njezina ljubav prema središnjim američkim državama dovodi ju u novi izazov, piše internetski portal Zócalo Saltillo . Naime, bujna Paragvajka smišlja načine kako privući pažnju medija na idućem Svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu 2014. godine.

Prvi korak joj je potaknuti Salvador da se plasira na prestižno natjecanje, a to će učiniti tako što će obojiti svoje poprsje u nacionalne boje Salvadora ako se ova država plasira na SP.

Slične motivacijske metode koristila je za Svjetskog prvenstva 2010. godine u Južnoafričkoj Republici kako bi potaknula svoje sunarodnjake da daju sve od sebe. Naime, obećala je da će se skinuti gola ako se paragvajska reprezentacija plasira u polufinale. Iako nogometaši nisu ispunili svoj cilj, Larissa je ipak ispunila obećanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 02:01