JOŠ MALO DO VELIKE ZAVRŠNICE

ŠTETA, BILA JE DOBRA CURA, ALI BAREM SE SPASILA 'HOROR BOJANA' Ana-Marija izbačena iz Big Brother kuće, poznata i imena prva četiri finalista

 RTL

Stanari u reality showu borave već 86 dana, a dva tjedna prije finala Big Brother kuću odlukom gledatelja napustila je Velikogoričanka Ana-Marija Brdek (30). Naravno, mišljenja javnosti i ovaj put bila su podijeljena.

- Šteta, bila je dobra cura s najboljom dušom tamo, ali sreća u nesreći - barem se spasila 'Horor Bojana'... Hvala Bogu, Ana-Marija je ispala, ne moramo više slušati njezino kreštanje i cerekanje na silu, sad će imati dosta vremena za pogledati snimke na kojima cmolji za Bojanom i ponižava se do negledljivosti... Možda sad shvati da je Bojan ne želi - napisali su gledatelji na društvenim mrežama.

Sad već bivša stanarka o odnosu s Bojanom (34), zbog kojega je i ušla u BB, nije htjela puno pričati, ali zaključila je kako će definitivno ostati prijatelji. Istaknula je i kako Sisčanin ima problema s otvaranjem, piše RTL.

- Tlaka mu je jer je dugo unutra... On nije glumac, takav je kakvim se prikazuje - izjavila je Velikogoričanka i dodala kako Orkyja vidi kao pobjednika.

U nedjeljnoj live emisiji saznali smo i imena prvih finalista - to su Orky, Bojan, Ribica i Antonio.

A za sljedeći vikend i izbacivanje nominirano je petero stanara - Bogo, Anezi, Lucija, Marin i Ana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:48