HAKERI U AKCIJI

STIGLA NOVA KOLEKCIJA GOLOTINJE Svi govore o Kim Kardashian, no gole su osvanule i Avril Lavigne, Kaley Cuoco...

 Twitter

Nekoliko tjedana nakon što su na internet procurile gole fotografije više od stotinu holivudskih zvijezda, pojavila se nova kolekcija golišavih slika.

Dok je u prvotnom naletu najviše odjeknula činjenica da se među golim zvijezdama našla i Jennifer Lawrence, u novoj se objavi najviše ističe goli selfie starlete Kim Kardashian. Nije jasno kada je snimljen, ali na njemu ne samo da ne nosi odjeću, nego ne nosi ni vjenčani prsten.

U njezinom su se slučaju diljem društvenih mreža već pojavili cinični komentari kako je taj selfie ona zasigurno sama stavila na internet. Svojedobno je internet već obišao njezin kućni pornić s bivšim dečkom.

Od ostalih poznatih i slavnih imena čije su obnažene slike ugledale svjetlo dana na internetu spominju se glumice Vanessa Hudgens, Kaley Cuoco, Aubrey Plaza i Mary-Kate Olsen, američka nogometašica Hope Solo i kanadska pjevačica Avril Lavigne.

Objavljene su i gole slike Hayden Panettiere te glumice Leelee Sobieski, a pojavila se i informacija o novim slikama spomenute Jennifer Lawrence.

Sve je nepoznat netko postavio na 4chan i Reddit, no originalne su objave ubrzo uklonjene, a ostalim društvenim mrežama najviše kruži selfie Kim Kardashian.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:16