ISKRENO SE POTRUDILA

AMERIČKA PJEVAČICA FERGIE ISPRIČALA SE ZBOG KONTROVERZNE IZVEDBE HIMNE 'Spremna sam riskirati, ali svima je jasno da ova interpretacija nije uspjela'

 
Fergie
 Bob Donnan / USA TODAY Sports

Američka se pjevačica Fergie (bivša članica grupe Black Eyed Peas) ispričala za svoju interpretaciju himne SAD-a koju je izvela prije NBA All-Star utakmice koja se održala u nedjelju u Los Angelesu, piše BBC.

"Uvijek mi je bila velika čast izvoditi himnu i htjela sam za NBA pokušati napraviti nešto posebno. Kada je u pitanju umjetnost, spremna sam na rizike, međutim jasno je da ovakva interpretacija nije uspjela", rekla je Fergie za TMZ. "Volim ovu zemlju i iskreno sam se potrudila."

Da izvedba ne sjeda svima bilo je evidentno i tijekom samo izvedbe kada je redatelj prijenosa pokazao zabezeknuto lica igrača Golden State Warriorsa Draymonda Greena i blago iznenađeno lice talk show voditelja Jimmyja Kimmela.

Ubrzo nakon što je izvedba završila, korisnici društvenih mreža, među kojima su se našli i brojni poznati, pohrlili su prokomentirati neuobičajenu varijantu himne. "Draymond smo svi mi", napisala je novinarka ESPN-a Jemele Hill.

Šale na račun pjevačice uskoro su se počele dijeliti te je hashtag #Fergie postao svjetski trend na Twitteru. Neki korisnici su sugerirali da je Fergie pokušala otpjevati himnu na isti način na koji je svojevremeno glumica Marilyn Monroe predsjedniku Johnu Fitzgeraldu Kennedyju pjevala "Sretan rođendan", dok su drugi rekli da će im trebati nešto vremena da se oporave.

Fergie u nedjelju nije prvi puta pjevala himnu. Pjevačica je 2009. godine za vrijeme mandata američkog predsjednika Baracka Obama otpjevala himnu na jubilarnom uskršnjem slavlju u Bijeloj kući i tada je sve prošlo bez ikakvih problema.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 14:21