PRETEŠKA TEMA

BEOGRADSKI GLUMAC ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE Podijelio sliku Praljka uz posprdni komentar i pokrenuo tsunami uvreda na svoj račun, na neke je i odgovorio

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 29.11.2017. u 23:30

Zagreb, 271014.
Nova Ves.
Sergej Trifunovic, slavni filmski srpski glumac dosao je u Zagreb povodom premijere filma
Darko Tomas / CROPIX

 

Sergej Trifunović, zvijezda filma "Karaula", itekako je aktivan na društvenim mrežama, ali jedna njegova objava na Instagramu u srijedu naljutila je mnoge pratitelje, osobito one iz Hrvatske.

Beogradski glumac je, naime, na svoj profil stavio fotografiju na kojoj general Slobodan Praljak, osuđeni ratni zločinac, u haškoj sudnici ispija otrov uz tekst "Danas je Dan Republike i stari je malo popio". Riječ je o fotografiji koja se počela širiti po društvenim mrežama diljem regije nedugo nakon šokantnog čina koji je Praljak priredio nakon što su mu u sudnici izrekli presudu.

INSTAGRAM
 

- Ja sam mislio da si glumac… Nekad bio… A bio si i ostao ljakse obični… Našmrkani ljakse... Dođi u Hrvatsku da te malo počastimo tim istim pićem! Jedan umjetnik poput tebe ne bi trebao ovako nešto objaviti. Najeo si se ti 'leba od hrvatskih kuna... Jedva čekam tvoj dolazak u Hrvatsku. Pao si mi u očima kao ekstra glumac! Hvalio sam te gdje god sam mogao, ali ovo što si danas objavio, ovo je sramota. Nadam se da nikada više nećeš ništa snimiti - samo su neki od komentara razočaranih, čini se sad već bivših obožavatelja.

Prije nego što je izbrisao objavu, Trifunović je svima odgovorio:

- Je**m mater svim generalima i svim uniformama koji su pravili zločine, bez razlike u vjeri i nacionalnosti. Za one kojima nije jasno: J***m vam mater svima. Svi nazdravite s Praljkom - napisao je Sergej i zaključio kako je bolje "biti loš glumac, nego ubojica".

Ipak, čini se kako je beogradskog glumca jedan komentar najviše izbacio iz takta.

- Pa moj Sergej, što ti ovo treba? Napravio si goru glupost od Davora Šukera - napisao mu je jedan pratitelj, nakon čega je Trifunović potpuno izgubio kontrolu.

- Šuker se slikao na Pavelićevu grobu. Što je ovdje gore? Što ne plačem nad teatralnom smrti jednog lošeg redatelja koji je u nedostatku talenta našao sebe kao zapovjednika u prljavom ratu - odgovorio je Sergej i potom izbrisao originalan post.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo