XENIA DELI

BIEBEROVA BIVŠA ČEKA DIJETE S 37 GODINA STARIJIM TAJKUNOM Za imućnog Egipćanina udala se prije dvije godine, a par sad čeka prinovu

 
 Instagram

Xenia Deli, 27-godišnja manekenka i bivša djevojka Justina Biebera, čeka dijete sa svojim suprugom, 37 godina starijim egipatskim tajkunom.

Deli se proslavila nakon što se pojavila u spotu za pjesmu 'What Do You Mean' Justina Biebera, ali i na naslovnici časopisa Playboy. S Bieberom je bila u vezi 2015. godine nakon što su se upoznali na snimanju spota, no veza je bila kratkog vijeka.

Ubrzo nakon što su se razišli, Xenia se počela viđati s milijunašom Ossamom Fathijem Rabahom Al-Sharifom za kojeg se udala početkom lipnja ove godine.

Beautiful memories last forever

Objavu dijeli Xenia Deli (@xeniadeli)

Kad se udala za bogatog Egipćanina, Bieberove su je obožavateljice, ali i svekolika javnost, obasuli uvredama da je s Al-Sharifom samo zbog njegova novca. Međutim, lijepa se Moldavka nije obazirala na zle jezike i nastavila je uživati sa svojim dragim, a fotografije luksuznog života redovito je objavljivala na svojem Instagram profilu.

The Swimsuit season has started

Objavu dijeli Xenia Deli (@xeniadeli)

Prije nekoliko dana sve je iznenadila objavom fotografije na kojem je vidljiv njezin trudnički trbuščić čime je svima pokazala da je za 64-godišnjeg Al-Sharifa veže prava ljubav.

Blessed

Objavu dijeli Xenia Deli (@xeniadeli)

Pogledajte spot Justina Biebera za pjesmu 'What do you mean?'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 19:24