XENIA DELI

BIEBEROVA BIVŠA ČEKA DIJETE S 37 GODINA STARIJIM TAJKUNOM Za imućnog Egipćanina udala se prije dvije godine, a par sad čeka prinovu

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 07.05.2018. u 22:42

Instagram

 

Xenia Deli, 27-godišnja manekenka i bivša djevojka Justina Biebera, čeka dijete sa svojim suprugom, 37 godina starijim egipatskim tajkunom.

Deli se proslavila nakon što se pojavila u spotu za pjesmu 'What Do You Mean' Justina Biebera, ali i na naslovnici časopisa Playboy. S Bieberom je bila u vezi 2015. godine nakon što su se upoznali na snimanju spota, no veza je bila kratkog vijeka.

Ubrzo nakon što su se razišli, Xenia se počela viđati s milijunašom Ossamom Fathijem Rabahom Al-Sharifom za kojeg se udala početkom lipnja ove godine.

 

Kad se udala za bogatog Egipćanina, Bieberove su je obožavateljice, ali i svekolika javnost, obasuli uvredama da je s Al-Sharifom samo zbog njegova novca. Međutim, lijepa se Moldavka nije obazirala na zle jezike i nastavila je uživati sa svojim dragim, a fotografije luksuznog života redovito je objavljivala na svojem Instagram profilu.

 

Prije nekoliko dana sve je iznenadila objavom fotografije na kojem je vidljiv njezin trudnički trbuščić čime je svima pokazala da je za 64-godišnjeg Al-Sharifa veže prava ljubav.

 

Pogledajte spot Justina Biebera za pjesmu 'What do you mean?'

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo