NASTUP O KOJEM SE PRIČA

BIVŠA ŽENA BRADLEYJA COOPERA DOLIJEVA ULJE NA VATRU 'Postoji li kemija između njega i Lady Gage? Da! On ima svoju skrivenu zločestu, hladnu stranu...'

 
 Profimedia, Backgrid UK

Bivša žena Bradleyja Coopera, glumica Jennifer Esposito, rekla je da bi se mogla kladiti da između slavnog glumca i Lady Gage postoji kemija, posebno nakon nastupa na dodjeli Oscara u nedjelju.

Zvijezde filma ‘Zvijezda je rođena’ zajedno su izvele pjesmu ‘Shallow’, za koju je Lady Gaga osvojila Oscara, i digli na noge publiku, ali i izazvali poplavu komentara na društvenim mrežama.

Pred kraj izvedbe 44-godišnji glumac i redatelj sjeo je kraj glazbenice za klavir pa su posljednju strofu pjesme otpjevali priljubljenih obraza. Potom su se nježno zagrlili, a Cooper ju je i digao u jednom trenu. Cooperova dugogodišnja djevojka i majka njegovog djeteta Irina Shayk nastup je pratila iz prvog reda i prva je skočila na noge kako bi zapljeskala s velikim osmijehom paru.

Na internetu su se pojavili brojni komentari, ponajviše oni koji sumnjaju da je odnos Lady Gage i Bradleyja Coopera isključivo profesionalan. Čak je i poznati glumac i komičar David Spade podijelio na Instagramu njihovu fotografiju i napisao: ‘Imali ikakve šanse da ovi dvoje ne spavaju skupa?’

View this post on Instagram

Is there any chance these 2 aren’t fucking?

A post shared by David Spade (@davidspade) on

Jennifer Esposito komentirala je njegovu objavu nasmijavši se posprdno, dajući do znanja da i ona misli da među njima ima nešto. Esposito i Cooper bili su u braku samo četiri mjeseca 2007. No, glumica koja se osim u TV serijama proslavila ulogom u filmu ‘Ljeto kada je ubijao Sam’, izdala je 2014. knjigu ‘Jennifer's Way’. Premda je u knjizi uglavnom opisivala svoju borbu s celijakijom, na mjestima je prozvala i bivšeg muža, piše E! News.

Napisala je kako je trebala primijetiti ‘cijelu četu znakova upozorenja’, no odlučila ih je ignorirati.

- Bio je zabavan, pametan, umišljen, arogantan i fantastičan manipulator. Nije mi nešto osobito bio privlačan, ali mislila sam da mogu uživati u njegovom smislu za humor i bedastoćama neko vrijeme - napisala je i dodala da glumac ima i skrivenu ‘zločestu, hladnu stranu’ te da je u vezi ‘bio važan samo on i njegove potrebe, ništa drugo’.

Lady Gaga i Cooper su se zbližili posljednjih godinu dana, posebno za vrijeme turneje i promocije filma ‘Zvijezda je rođena’.

- Kemija između Bradleyja i mene postoji, stvarna je. Dogodila se istog trenutka kad smo se upoznali i samo je nastavila bujati - rekla je Gaga za E! News u siječnju. Oboje jedno za drugog imaju samo lijepe riječi. Primajući Oscara za najbolju originalnu pjesmu Lady Gaga je rekla Cooperu:

- Ne postoji osoba na svijetu koja bi ovu pjesmu mogla otpjevati sa mnom, osim tebe.

Glasine o bliskosti pjevačice i glumca dodatno je potaknula Lady Gaga kad je nedavno prekinula zaruke s Christianom Carinom.

Shayk i Cooper imaju dvogodišnu kćer Leu de Seine Shayk Cooper, a lijepa manekenka već je ranije dala do znanja da privatni život ne misli razvlačiti po medijima.

- Mnogi moji prijatelji na društvenim mrežama dijele svoj privatni život. Divim se tome i mislim da je to super, ali to je osobni izbor. Zbog posla moram biti na društvenim mrežama, ali privatni život želim zadržati za sebe. Zato ga i zovem privatan jer se radi o meni i mojoj obitelji, i sretna sam s tim!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:54