POKUPIO KIPIĆ DOK JE SLAVILA

DRAMA NAKON DODJELE OSCARA Frances McDormand ga tek dobila, a onda ostala bez njega: Ukrao ga je uzvanik na svečanosti nakon velike dodjele

 
 Mario Anzuoni / REUTERS

Uhićen je muškarac koji je ukrao Oscar glumici Frances McDormand koji joj je u nedjelju navečer dodijeljen u kategoriji za najbolju glavnu ulogu u filmu "Tri plakata izvan grada".

Četrdesetsedmogodišnjak je kipić ukrao nakon dodjele, kad je glumici ime već bilo ugravirano u njega, što se tradicionalno 'obavlja' nakon dodjele, i to uz prisutnost pobjednika.

90th Academy Awards - Oscars Governors Ball - Hollywood, California, U.S., 04/03/2018 - Frances McDormand and Pedro McDormand Coen. REUTERS/Mario Anzuoni - HP1EE350IC0QU
Mario Anzuoni / REUTERS

Policija iz Los Angelesa je potvrdila da je kradljivac Terry Bryant, koji se brani sa slobode nakon što je uplatio jamčevinu od 20.000 dolara. Sad čeka suđenje za krađu, a kipić je vraćen glumici.

Nije jasno kako se Bryant domogao kipića, ali BBC javlja da ga je prisvojio na svečanom guvernerovom balu, slavlju organiziranom nakon dodjele, a za koji je uredno platio ulaznicu.

Bryant je objavio i video snimku samoga sebe u smokingu na tom događaju kako drži Oscara i govori drugim gostima kako je on dobitnik.

Frances McDormand, kojoj je ovo drugi Oscar za glavnu ulogu nakon "Farga", nagrađena je za ulogu u filmu "Tri plakata izvan grada" u kojemu glumi majku koja proziva šerifa da nije ništa poduzeo u istrazi umorstva njezine kćeri te kreće u rat protiv policije, a na kraju i cijeloga grada Ebbinga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 01:23