BIVŠI SUPERMODEL

FOTO: CLAUDIRA SCHIFFER IZRONILA IZ ANONIMNOSTI S obitelji odmara luksuznoj jahti u Italiji, u bikiniju pokazala istesano tijelo

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 21.08.2018. u 11:41

EXCLUSIVE: Claudia Schiffer, one of the original top models, is enjoing a vacation with her children and friends on the picturesque Italian Riviera (Portovenere). Notably absent, her husband,
Profimedia, Mega Agency

 

Nekadašnji supermodel Claudia Schiffer (47) odlučila je godišnji odmor s obitelji provesti na talijanskoj obali. Ovih je dana viđena u šetnji talijanskim ljetovalištem Portofino, a fotografi su je snimili i na luksuznoj jahti u blizini talijanske obale.

Odjevena u bikini pokazala je zavidnu liniju i stesano tijelo, iako je prošlo puno vremena otkako je žarila i palila modnim pistama.

Claudia je u braku s britanskim filmašem Matthewom Vaughnom (47) već 16 godina, s kojim ima troje djece, Clementine (13) i Cosimu (7) te Caspara (15). Njezin suprug nije viđen na brodu.

Uspon Njemice na sam vrh svjetske manekenske scene započeo je 90-tih godina kada je u 17. godini  primijećena u noćnom klubu u Düsseldorfu.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo