NOGOMET

FOTO: NAJSEKSI REPREZENTACIJA NA SP-u U RUSIJI Ovih 11 muškaraca nogomet čine jako lijepim, među njima je i jedan naš reprezentativac

 

Prije nego što je istrčao na travnjak Spartakova stadiona u Moskvi na prvom susretu islandske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u nogometu, napadač Rúrik Gíslason imao je 30-ak tisuća pratitelja na Instagramu.

Rurik Gislason
Rurik Gislason

Nekoliko dana nakon što je 30-godišnji islandski reprezentativac i igrač njemačkog kluba SV Sandhausena prvi put zaigrao na mundijalu, njihov je broj skočio na nevjerojatnih pola milijuna. Podatak je fascinantan s obzirom na to da je igrao samo pola sata, a odmah nakon utakmice imao je više od 250 tisuća pratitelja na Instagramu. Za njim su posebno poludjele Latinoamerikanke, šaljući mu razne ponude, pa i bračne.

Poput glumca

“Ah, bombon!” napisala je jedna od novopečenih obožavateljica ispod Rúrikove fotografije. Taj 184 centimetra visok plavokosi sportaš, rođen u Reykjaviku, preko noći je postao prava senzacija. O njemu se privatno ne zna mnogo, samo da je bio kandidat Neovisne stranke desnog centra na parlamentarnim izborima u Islandu 2016. te 2017., no sada je, zahvaljujući nastupu na SP-u, zapeo za oko svima koji prate i druge aspekte nogometa osim same igre.

A to se prati uvijek. Tako su već brojni ugledni svjetski mediji izbacili svoje top-liste najseksi igrača u Rusiji, čak ne obazirući se na najslavnije ljepotane poput Ronalda te tražeći još neotkrivene bisere. V magazin među njih je, primjerice, uvrstio, kad je o hrvatskim reprezentativcima riječ, umjesto očekivanog Vedrana Ćorluke mladog Duju Ćaletu Cara.

Duje Ćaleta Car

“Duje izgleda poput glumca kojeg bi angažirali da glumi heroja na vašem privatnom Svjetskom prvenstvu”, napisali su za ovog 21-godišnjeg stopera iz Šibenika, kojega krase 192 centimetara visine.

U najseksi jedanaestoricu definitivno treba uvrstiti nigerijsku peticu Williama Troosta Ekonga. Rođen je u nizozemskom gradu Haarlemu, majka mu je Nizozemka, otac Nigerijac, a ovaj 24-godišnji branič visok 191 centimetar trenutno igra za turski klub Bursaspor.

William Troost Ekong

Puno pogleda i pohvala izazvala je i pojava na terenu desnog beka panamske reprezentacije Michaela Amira Murilla Bermudeza. Inače igra za američki New York Red Bulls, ima 22 godine, visok je 183 centimetra i, ako je suditi po Instagramu, ima i djevojku.

Michael Amir Murillo Bermudez

Dobar u kuhinji

Švicarski stoper punog imena Fabian Lukas Schär izgleda poput modela za Calvina Kleina. Igrača španjolskog kluba Deportivo La Coruña ima 26 godina, visok je 188 centimetara, a rođen je u bajkovitom švicarskom gradiću Wil, u kantonu St. Gallen.

Fabian Lukas Schär

Tu je i drugi Švicarac, vratar Yann Sommer. Nogometom se počeo baviti kad mu je bilo samo pet godina, no ono što je san svake žene jest da je prezgodni Švicarac (koji je trenutno, kažu, slobodan), koji igra za njemačku Borussiju Mönchengladbach, majstor u kuhinji. Dapače, ima i vlastiti kulinarski blog s fantastičnim zdravim receptima. Osim na terenu, sigurno bi ga bilo pravo zadovoljstvo vidjeti u kuhinji.

Yann Sommer

Portugalca Andrea Silvu lani je kupio AC Milan za vrtoglavih 38 milijuna eura, a prvenstvo u Rusiji jedinstvena mu je prilika da upiše svoje ime u nogometnu povijest iako su mu tek 22 godine. S druge strane, Andre je zaljubljen do ušiju u atraktivnu plavušu Saru Rodrigues, koja i sama na Instagramu ima više od 50 tisuća pratitelja.

Andreo Silva

Na obali

U srpskoj reprezentaciji, izgledom se definitivno ističe 28-godišnji Aleksandar Prijović, napadač grčkog PAOK-a. ‘’Srpski Ibrahimović’’, kako mnogi zovu Prijovića zbog sličnog stila igre, ali i konstitucije. Oženjen je Marinom Prijović, koja zbog svog atraktivnog izgleda plijeni pozornost fotoreportera na kojem se god stadionu pojavi. Prijović je prilično ljubomoran i zaštitnički nastrojen, pa se čak obračunava i s Marininim pratiteljima na Instagramu.

Aleksandar Prijović

Njemački reprezentativac i igrač Bayerna Mats Hummels veliki je zaljubljenik u našu obalu, pa je prije nekoliko godina u Posedarju sagradio i luksuzni kompleks vila. Jedini je problem što je sretno oženjen lijepom TV voditeljicom i novinarkom Cathy Fischer, koja je uvijek u vrhu ljestvice najljepših supruga nogometaša.

Mats Hummels

Ruben Loftus-Cheek ima tek 22 godine, a osim u engleskoj reprezentaciji, karijeru nogometne zvijezde gradi i kao veznjak u klubu Chelsea, u kojem igra od svoje 14. godine. Definitivno, ako mu nogomet dosadi, što teško da se može dogoditi s obzirom na to da igra izvrsno, komotno se može okrenuti karijeri modela. Nogomet je izuzetno popularan u njegovoj obitelji - uspješni nogometaš bio je i njegov polubrat Carl Cort.

Ruben Loftus-Cheek

Ono što je najzanimljivije kod prezgodnog 30-godišnjeg švedskog reprezentativca Martina Olssona jest činjenica da postoji još jedna njegova jednako zgodna verzija - njegov brat blizanac, koji također igra nogomet. Njihova sestra Jessica udana je za košarkašku NBA superzvijezdu Dirka Nowitzkog iz Dallas Mavericksa. No, važnije od svega je da je Martin Olsson slobodan ili barem dobro čuva privatni život od javnosti.

Martin Olsson

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:30