'NIJE MI TEŠKO'

FOTO: OMILJENI GLUMAC SE TOLIKO DEBLJA ZA NOVU ULOGU DA VIŠE NIJE PREPOZNATLJIV Obrijao je i glavu, pa novim izgledom zbunjuje obožavatelje

 
Christian Bale 14. prosinca 2017.
 Profimedia, AKM-GSI

Glumac Christian Bale (43) već je nekoliko puta drastično mijenjao fizički izgled zbog uloga u filmovima, a zato što je tako posvećen poslu jedan je od 'miljenika' filmske industrije i publike.

U koliko god 'tuđih cipela' je do sada ušao, zadnjima se mnogi obožavatelji i strani tabloidi ne mogu načuditi. Bale se, naime, zbog nove uloge za biografski film o bivšem američkom potpredsjedniku Dicku Cheneyju jako udebljao, a ošišao je i kosu na kratku "jedinicu".

No, iako je na trenutke doista neprepoznatljiv, glumac se dosta dobro nosi sa situacijom, a u intervjuima se šali na svoj račun.

Nedavno je tako rekao da "jednostavno jede sve" i da mu uopće nije teško palo što je debljanje dio pripreme za novi film.

Pogledajte primjerice razliku između prošlih fotografija, od kojih je dio snimljen prije samo pola godine, ili isječka iz filma The Big Short:

Cast member Christian Bale poses at the premiere of
Mario Anzuoni / REUTERS
Christian Bale u travnju 2017.

Cast member Christian Bale and his wife Sibi Blazic pose at the premiere of
Mario Anzuoni / REUTERS
Christian Bale sa suprugom Sibi Blazic u travnju ove godine

Danas se Bale pak na događajima pojavljuje ovakav:

Beverly Hills, CA  - Stars on the red carpet at the premiere of Entertainment Studios Motion Pictures' 'Hostiles' at on December 14, 2017 in Beverly Hills, California

Pictured: Christian Bale

BACKGRID USA 14 DECEMBER 2017, Image: 357937207, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Christian Bale 14. prosinca 2017.

Actor Christian Bale arrives with his wife Sibi Blazic on the red carpet for the film
Mark Blinch / REUTERS
Christian Bale sa suprugom Sibi Blazic prošlog mjeseca u Torontu

Budući da je i ranije mršavio i debljao se za razne uloge, ne moramo se bojati da će se i ovog 'viška' riješiti već s idućim filmom!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 06:32