PORUKA FANOVIMA NA INSTAGRAMU

FOTO: POZDRAV IZ ROVINJA Salma Hayek kao na razglednici: Holivudska zvijezda s čokoladnim zecom u ruci iz hrvatskog turističkog bisera čestitala Uskrs

 
 Salma Hayek / INSTAGRAM

Meksička glumica Salma Hayek (52) fotografijom iz Hrvatske čestitala je Uskrs svojim pratiteljima na Instagramu.

"Happy Easter from Croatia! Joyeuses Pâques de Croatie! Felices Pasquas desde Croatia!", napisala je glumica uz fotografiju na kojoj se u pozadini može vidjeti Rovinj.

Podsjećamo, Hayek je početkom travnja u Rovinj došla snimati film “The Hitman’s Wife’s Bodyguard”, nastavak filma “The Hitman’s Bodyguard”, u kojem se još pojavljuju glumic Ryan Reynolds i Samuel L. Jackson.

Holivudske zvijezde na društvenim su mrežama hvalile i Rovinj i Hrvatsku pa se dade zaključiti da uživaju u Lijepoj našoj.

'Nova filmska lokacija izgleda obećavajuće! Hrvatska je prekrasna na prvi pogled', ushićeno je na Instagramu napisao Jackson, uz fotografiju panorame Rovinja koju je snimio nepunih 24 sata nakon dolaska u Istru.

Hayek je pak tijekom boravka u Rovinju objavila i fotografiju s crkvom sv. Eufemije, dok je Jackson jedan od slobodnih dana iskoristio je za obilazak štandova u Rovinju, na kojima je s puno pažnje razgledao domaće eko proizvode.

Obožavateljima se iz Istre javljao i Reynolds, koji je jednom prilikom objavio fotografiju uz koju je napisao sljedeće: “Ako će vas negdje uzastopce udarati u lice...preporučujem Hrvatsku. Volim ovo mjesto.”

Reynoldsu se tijekom boravka u Istri pridružila i njegova supruga Blake Lively, a kanadski je glumac čak uhvatio dovoljno vremena da snimi i reklamu za za američki džin Aviation American Gin čiji je djelomični vlasnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 07:06