UVIJEK NEODOLJIVA

FOTO: PRELIJEPA MANEKENKA POMIČE MODNE GRANICE Irina Shayk na glamurozan party stigla u potpisu za široke mase i poslala snažnu poruku

 
 Profimedia, Mega Agency

Prelijepa ruska manekenka Irina Shayk može doista obući bilo što i na njoj će to izgledati kao visoka moda.

Dokazala je to i u petak na glamuroznoj zabavi magazina Harper’s Bazaar u sklopu Tjedna mode u New Yorku kad se pojavila u kombinaciji iz H&M-a.

Irina je izgledala kao i uvijek nestvarno lijepo u crnoj baršunastoj kombinaciji iz H&M-ove kolekcije Conscious Collection za jesen 2019. Radi se o nizu modela od održivih materijala, točnije od recikliranog poliestera.

FOTOGALERIJA: Irina na partyju Harper's Bazaara

Top, koji će u prodaji stajati otprilike 129 dolara (oko 860 kuna) ima izražene volane na ramenima dok je suknja, 60 dolara (oko 400 kuna) bila ukrašena jedva vidljivim detaljima i volanima na rubu. Kolekcija stiže u prodaju u H&M 26. rujna, piše People. Irina je upečatljivi izgled upotpunila sandalama s remenčićima i crvenom torbicom.

View this post on Instagram

@brandonmaxwell @carlynecerfdedudzeele

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

U subotu je Irina imala čast otvoriti modnu reviju Brandona Maxwella na čemu mu se zahvalila na Instagramu.

Kad ne hoda modnim pistama i ne pozira za najpoznatije časopise na svijetu, Shayk se uglavnom bavi dvogodišnjom kćerkom Leom de Seine koju je dobila u vezi s Bradleyjem Cooperom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 20:56