OPUŠTENA U NEW YORKU

FOTO: SVI SE PITAJU ŠTO SE TO DOGAĐA S KATIE HOLMES Glumica djeluje iscrpljeno, hoda s razmazanom šminkom i poflekanim kaputom

 
 Profimedia, AKM-GSI

Slavna glumica Katie Holmes poznata je po tome da u slobodno vrijeme ne posvećuje pretjerano puno vremena izgledu. U šetnjama s kćerkom ili šopingu često se može vidjeti u posve ležernim izdanjima i bez šminke. No, ovaj put je iznenadila paparazzi fotografe i prolaznike.

Uhvatili su je kad je izlazila iz taksija vraćajući se kući u utorak rano ujutro u New Yorku.

Djelovala je potpuno iscrpljeno. U ruci je nosila šalicu kave, bila je bez frizure, s razmazanom šminkom ispod očiju i naglašenim podočnjacima. Ogrnula se krem dugačkim kaputom koji je na stražnjoj strani bio poflekan, a sve što je imala na sebi djelovalo je u brzini nabacano - zgužvana siva trenirka i Ugg čizmice.

FOTOGALERIJA: Katie Holmes u neuglednom izdanju

Katie se očito vratila u New York gdje inače živi. Posljednjih nekoliko mjeseci provela je u New Orleansu gdje je iznajmila kuću s dečkom Jamiejem Foxxom jer su oboje ondje snimali filmove. Šuška se da planiraju zimsko vjenčanje u Parizu, nakon pet godina veze, no oboje šute o svom odnosu pa glasine niti demantiraju niti potvrđuju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:45