CHRISTINA RICCI

FOTO: TKO BI JE DANAS PREPOZNAO Nekad je bila 'najjezivija djevojčica na svijetu', a danas joj je obitelj najvažnija pa zajedno posvuda putuju

 
Christina Ricci i sin Freddie
 Profimedia, Mega Agency

Glumica Christina Ricci na velikom se platnu proslavila još kao dijete u filmovima ‘The Addams Family’ i ‘Casper’. Crnokosa djevojčica nezaboravno je utjelovila malu Wednesday, a i sama je u više navrata rekla da je to uloga koja joj je obilježila karijeru.

Danas 38-godišnja Ricci živi relativno povučenim životom sa suprugom Jamesom Heerdegenom i njihovim četverogodišnjim sinom Freddiejem.

Obitelj su fotoreporteri uhvatili na aerodromu u australskom Adelaideu gdje je glumica sudjelovala na stripovskoj konvenciji. No, posao je pretvorila u užitak pa je cijela obitelj iskoristila priliku za odmor.

Profimedia, Mega Agency
Christina Ricci, muž James i sin Freddie

Profimedia, Mega Agency
Christina Ricci, muž James i sin Freddie

Ležerno odjevena plavo obojane kose Ricci je gotovo neprepoznatljiva. Od crnokose curice krajnje ozbiljnog izraza lica pretvorila se u plavokosu mamu koja s osmijehom na licu uživa s obitelji.

Profimedia, Mega Agency
Christina Ricci i sin Freddie

EXCLUSIVE: Christina Ricci was all smiles as she was spotted departing Adelaide airport alongside husband James and son Freddie. Christina has been in Australia appearing at the Supanova comic conventions and has made a holiday around it bringing her family along for the ride. She spent time in New Zealand and Bali before heading to Adelaide and is off to Brisbane next for the final stop. Christina was last in Australia back in 2012 filming a movie in Sydney based in Redfern. She was casually dressed in stripe top with an overcoat and jeans.

***SPECIAL INSTRUCTIONS*** Please pixelate children's faces before publication.***.
07 Nov 2018, Image: 394460960, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
Christina Ricci i sin Freddie

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:59