LUDNICA U LOS ANGELESU

FOTO, VIDEO: PROCURILE SNIMKE RAZVRATNOG TULUMA Diddy padao po podu, a Jay-Z podivljao na čovjeka koji je snimao njegovu suprugu...

 
 Instagram / TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bračni par Beyoncé i Jay-Z bili su među gostima koji su u subotu stigli na proslavu 50. rođendana Seana Diddyja Combsa u Los Angelesu.

Premda je pjevačica poznata između ostalog i po seksipilu i oblinama koje voli isticati u uskim haljinama, modni kritičari se slažu da je u subotu nadmašila samu sebe, barem što se hrabrog stajlinga tiče.

Uvukla se u predivnu crnu, dugačku haljinu bez naramenica i s prorezom koji joj je sezao gotovo do struka, kosovske modne kuće Kujta & Meri. Dekolte je bio ukrašen stotinama kristala s detaljima listova, a eleganciju je naglasila dugačkim crnim rukavicama i srebrnom torbicom.

Ovo je Beyoncé bilo prvo pojavljivanje na javnom događanju nakon što je nedavno dobila puno kritika zbog viška kilograma koje je skupila u trudnoći, no čini se da se na takve komentare ne obazire.

FOTOGALERIJA: Diddy u elementu na proslavi svog rođendana

Diddyjev party bio je pun kamera i mobitela pa su neke fotografije i snimke procurile u javnost. Jedan niz slika pokazuje kako se reper dobro zabavlja, pleše sa šampanjcem u ruci, animira prijatelje oko sebe, a u jednom trenu i izgubi ravnotežu i završi na podu.

Usprkos tome što takve zabave očito imaju stroga pravila oko snimanja, jedan kratki video ipak je dospio u javnost.

Dok Beyoncé potpuno opušteno pleše s prijateljicama Saweetie i Kelly Rowland, njezin muž, koji stoji kraj nje, u sekundi gubi živce i ugrabi mobitel iz ruku nekom muškarcu koji je kraj njih snimao atmosferu, vjerojatno misleći da mu želi snimiti ženu. Već u sljedećoj sekundi, nakon očitog verbalnog upozorenja, reper mu vraća mobitel.

Video se, naravno, proširio društvenim mrežama, a Jay-Z je proglašen velikim zaštitnikom.

Na Diddyjevom rođendanskom tulumu pojavili su se i Kim Kardashian i Kanye West, Khloe Kardashian, Kylie Jenner, Kris Jenner, Leonardo DiCaprio, Post Malone, Offset, Ellen Pompeo, Usher, Big Sean, The Weeknd, Mary J. Blige i drugi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 15:19