ČUDO NEVIĐENO

GLUMAC IZ POPULARNE TINEJDŽERSKE SERIJE ŠOKIRAO NA INSTAGRAMU Objavio fotografiju koja je nastala par minuta nakon što mu je doma žena rodila dijete

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 21.06.2018. u 08:45

Instagram

 

 

James Van Der Beek, glumac iz nekad megapopularne tinejdžerske serije 'Dawson's Creek', prije nekoliko dana postao je otac po peti put.

On i supruga Kimberly vjenčali su se 2010. godine, a u braku su dobili petero djece, Oliviju (7), Joshuu (6), Annabel Leah (4), Emiliju (2) te nedavno rođenu kći Gwendolyn.

Oboje su vrlo aktivni na društvenim mrežama te često objavljuju fotografije iz obiteljskog života. Tako smo doznali da je Kimberly rodila doma, a odmah nakon poroda djeca su grlila novu članicu obitelji te se nježno s njom upoznali.

Jedna od zadnjih objavljenih fotografija prikazuje sve čari roditeljstva i nije jedna od onih čestih fotografija na kojoj je sve savršeno. Dok James u krilu drži upravo rođenu bebu, iza njega je neuredni krevet, pokraj se šeće njegov sin u Spiderman odijelu, a jedna stvar posebno upada u oči - poveća kuhinjska zdjela u kojoj se nalazi posteljica, organ koji povezuje plod sa zidom maternice radi opskrbe hranjivim tvarima, izbacivanja štetnih tvari i izmjene plinova.

Na slici je i gumeni bazen za porođaje.

Uz fotografiju je napisao: stvarnost porođaja u kući: neuredan krevet, plastična navlaka za krevet, stari ručnik na podu, vrećica za povraćanje (neiskorištena), bazen za porođaje (nekorišten), tata bez majice, dijete u Spiderman odijelu, sretna i zdrava beba, sretna i zdrava mama koja je na tuširanju nakon porođaja, bočica za vodu i posteljica u zdjeli. Upozorio sam vas, napisao je presretni tata, oduševljen zbog nove prinove u obitelji.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo