CIJENA SLAVE

'IMAM DOBAR RAZLOG ZAŠTO NE PRISTAJEM NA 'SELFIJE' S FANOVIMA' Emma Watson pojasnila na koji način pokušava živjeti 'normalnim' životom

 Reuters

Emma Watson jedna je od onih zvijezda koja, unatoč činjenici da je holivudska glumica, želi zadržati određenu dozu privatnosti i živjeti svoj život kad se svjetla reflektora ugase.

Jedan od načina na koje to pokušava izvesti je i izbjegavanje popularnih selfija s fanovima.

U razgovoru za Vanity Fair, a koji je prenio CNN, Emma je izjavila kako je to jedan od osnovnih načina da 'zadrži svoj život'.

- Ako se netko fotografira sa mnom i to postavi na Internet, za dvije sekunde svi na svijetu znaju gdje se točno u tome trenutku nalazim – pojasnila je.

Mlada zvijezda uskoro će privući još više fanova jer u kino dvorane ubrzo stiže dugo najavljivani Disneyev film Ljepotica i zvijer, u kojemu Watson tumači ulogu predivne Belle.

Watson je novinarima otkrila kako joj nije bilo lako naučiti reći 'ne', ali je s vremenom očvrsnula po tom pitanju i odlučila zadržati svoju privatnost što je više moguće.

Odrastavši pod slavom koju joj je donijela uloga Hermione u Harryju Potteru, 26-godišnja Britanka naviknuta je na pozornost medija i fanova, ali, pronašla je svojevrsnu granicu i svoj recept za mir.

Cast member Emma Watson signs autographs at the premiere of
Mario Anzuoni / REUTERS
Emma Watson

Novinarima je otkrila kako će rado porazgovarati i pozirati s djetetom kojemu će njena prisutnost uljepšati cijeli tjedan, ali neće se fotografirati s odraslom osobom, 'fanom koji je ulovio celebrityja i jedini mu je cilj postaviti fotku na društvene mreže'.

- Ako je potrebno sjesti ću i porazgovarati i s odraslim obožavateljima. Odgovorit ću i na 101. 'Harry Potter pitanje'. Samo, molim vas, nemojte me fotografirati – pojasnila je mlada glumica svoje stavove.

Emma nije podvukla crtu samo kad je riječ o fotografijama. Ona ne želi razgovarati ni o svom ljubavnom životu, pojasnivši to izjavom kako želi biti dosljedna.

- Ne mogu u intervjuu razgovarati o svom dečku i onda očekivati da ću sutradan na miru prošetati ispred svoje kuće. Znam da će me paparazzi čekati i sasvim je jasno da će me svi pratiti na svakom koraku ne bi li ekskluzivno objavili našu fotografiju. Ne možete imati oboje, a ja sam odabrala šutnju – zaključila je mlada glumica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 07:03