PONOVNO U MEDIJIMA

HAKERI EMMI WATSON UKRALI PRIVATNE FOTOGRAFIJE Tjedan dana nakon što se slikala djelomično obnažena glumica se našla u nevolji

Emma Watson
 Mario Anzuoni/File Photo / REUTERS

Emma Watson će poduzeti sve pravne korake nakon što se više desetaka njezinih privatnih fotografija pojavilo na internetu, piše BBC.

Glumičina je publicistkinja potvrdila da su fotografije na kojima glumica isprobava raznu odjeću ukradene.

'Ukradene su fotografije s jednog isprobavanja odjeće koje je Emma prije nekoliko godina imala sa stilistom', rekla je Watsonina publicistkinja. 'Ne radi se o golim fotografijama. Odvjetnici su dobili upute za djelovanje i nećemo više komentirati.'

Ovo je drugi tjedan da Watson puni novinske stupce. Glumica se prošlog tjedna našla usred debate o feminizmu, čija je zagovornica, nakon što su u Vanity Fairu objavljene njezine fotografije na kojima se mogu vidjeti Watsonine djelomično otkrivene grudi.

Watson se 2014. godine nakon govora o spolnoj jednakosti prijetilo objavom golih fotografija. UN-ova ambasadorica za žene je tijekom govora na jednom događaju u organizaciji Facebooka 2015. godine rekla da je znala da su te prijetnje bile lažne jer njezine gole fotografije ne postoje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 23:42