SAMOZATAJNI GLUMAC

JE LI HOLIVUDSKI MILJENIK ŽENA KONAČNO PRONAŠAO SREĆU? Prvi put tijekom 35-godišnje karijere na crvenom tepihu pojavio se u društvu djevojke

 
 MEGA / Mega Agency / Profimedia

Američki glumac Keanu Reeves (55), zvijezda Matrixa, već dugi niz godina nema djevojku, barem takav dojam želi ostaviti u medijima, čuivajući privatni život samo za sebe. Na crvenom tepihu nikada se tijekom svoje bogate 35-godišnje karijere nije pojavio sa djevojkom, sve do ovog vikenda.

Keanu i njegova dugogodišnja poslovna partnerica Alexandra Grant (45) držali su se za ruke i zaljubljeno dijelili poglede na događaju LACMA Art + Film Gala u Los Angelesu. Kako prenose američki mediji, dok su pozirali fotografima, dapače, jedno drugome nisu ispuštali ruke.

Prema pisanju američkih tabloida, dugogodišnje prijateljstvo pretvorilo se u romansu.

- Svi su presretni da je pronašao sreću s tom prekrasnom ženom, Keanu joj se ne prestaje diviti.

Mnogi su obožavatelji svoje oduševljenje novom hollywoodskom pričom podijelili na društvenim mrežama.

EXCLUSIVE: Keanu Reeves out for dinner with new girlfriend Alexandra Grant in Los Angeles.
Photographs taken October 18th 2019.
04 Nov 2019, Image: 477899813, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: MEGA / Mega Agency / Profimedia
MEGA / Mega Agency / Profimedia

- Ako netko u Hollywoodu zaslužuje biti sretan, onda je to Keanu. Upravo plačem, dosta je propatio, i sretan sam što je pronašao sreću i ljubav.

I unatoč činjenici što sam ne održava nikakve profile na društvenim mrežama, jedan je od omiljenih likova korisnika Facebooka, Twittera i dr. Internetski su korisnici zaljubljeni u samozatajnog i karizmatićnog Kanađanina.

Rođen je 2. rujna 1964. u Bejrutu kao sin britanske dizajnerice kostima Patricije Taylor i geologa Samuela Nowlina Reevesa, rodom s Havaja. Otac mu je bio heroinski ovisnik, koji ih je napustio kada su Keanuu bile tri godine. Tijekom odrastanja nikad se nije pokušao povezati s ocem. Njegova najveća ljubav bila je glumica Jennifer Syme u koju se zaljubio 1998. godine.

, Los Angeles, CA - 20191102 Celebrities pose for pictures as they arrive at the 2019 LACMA Art + Film Gala, held at the Los Angeles County Museum.

-PICTURED: Keanu Reeves
-, Image: 480814103, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Media Punch/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia
Media Punch/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia
Keanu Reeves i Alexandra Grant

Činilo se kako mu je i na privatnom planu napokon krenulo, nakon što je postigao svjetsku slavu s hitom “Matrix”, ali su Jennifer i on izgubili dijete. Prekinuli su samo nekoliko tjedana nakon rođenja mrtve kćeri u osmom mjesecu trudnoće. Jennifer se ubrzo odala porocima i nakon godinu i pol poginula u teškoj automobilskoj nesreći vraćajući se s partyja Marilyna Mansona.

Keanu je nakon njezine smrti bio potpuno shrvan, odgodio je sva snimanja, a godinama poslije govorio je kako zbog svega što je proživio ne želi ozbiljnu vezu ni djecu.

Jedno je od najomiljenijih lica u showbiznisu i zbog svoje skromnosti i jednostavnosti, iako na bankovnom računu ima milijune, često se vozi podzemnom željeznicom, druži se s beskućnicima, te često donira novac potrebitima - raznim humanitarnim udrugama i dječjim bolnicama.

2 November 2019.

LACMA Art and Film Gala 2019 held at the LACMA, Los Angeles, CA. USA

Here, Alexandra Grant and Keanu Reeves, Image: 480810810, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia
GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 01:02