UVUČENA U TRAČ

JE LI SCARLETT JOHANSSON BILA NA AUDICIJI ZA NOVU DJEVOJKU TOMA CRUISEA? Glumica eksplodirala: 'Ovo je tako ponižavajuće!'

 
 Marcos Brindicci/Alessandro Bianchi / Reuters

Glumica Scarlett Johansson našla se u središtu trača koji je gostujući na televiziji proširio bivši scijentolog, no nije mu ostala dužna.

Kako piše TMZ, bivši scijentolog Brendan Tighe, koji se sam predstavio kao jedan od članova security tima Toma Cruisea, gostovao je u emisiji na televiziji NBC u srijedu. Rekao je da je upravo Johansson bila na popisu djevojaka koje su trebale proći audiciju za novu djevojku slavnog glumca nakon što se rastao od tadašnje supruge Nicole Kidman.

Premda se o ‘audiciji za Tomovu djevojku’ već više puta pisalo i govorkalo, sve je ostalo na nivou trača.

A Johansson se nikako nije svidjelo što su je uvukli u taj kontekst pa je za Hollywood Reporter izjavila: ‘Sama ideja audicije za nekakvu vezu je posve ponižavajuća. Ne želim dozvoliti da bilo tko širi neistinu da nisam dovoljno poštena i samosvjesna da sama biram svoje veze. Samo čovjek poput Brendana Tighea može izmisliti tako ludu priču.’

Međutim, Tighe se nije dao smesti pa je rekao da je popis do njega došao sasvim slučajno. Popis je bio poslan na njegov printer, a od brojnih ženskih imena on je prepoznao samo slavnu glumicu. Scijentološka crkva također se ogradila od Tigheovih izjava rekavši da nikad nije bio povezan s Cruiseom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 09:46