NEBOJŠA GLOGOVAC

JEDAN OD NAJBOLJIH SRPSKIH GLUMACA PRIJE PAR DANA ZAVRŠIO U BOLNICI Zvijezda 'Ustava RH' bio je na Institutu za onkologiju, otkazao je sve predstave

 
 Peđa Milosavljević / HANZA MEDIA

Srpski glumac Nebojša Glogovac (48) prije nekoliko dana je završio na hitnom liječenju u Kliničkom centru Srbija zbog ozbiljnih zdravstvenih problema, piše Kurir. Smjestili su ga na Institut za onkologiju i radiologiju, ali su ga u ponedjeljak pustili na kućno liječenje.

Prema nekim informacijama, glumac navodno ima problema s plućima, a uz njega su cijelo vrijeme kao potpora obitelj i najbliži prijatelji.

Da je Glogovac bio hospitaliziran, potvrdio je i Blic, a isto javljaju i drugi vodeći srpski mediji.

Predstava "Hamlet", u kojoj Glogovac glumi glavnu ulogu, otkazana je, kao i sve ostale njegove predstave, potvrdili su iz Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

Nebojša Glogovac rođen je u Trebinju 1969., a trenutno živi u Beogradu.

Jednog od najboljih srpskih glumaca posljednjih dvadeset godina ne treba posebno predstavljati ni hrvatskoj publici, s obzirom da je tumačio glavnu ulogu u hrvatskom filmu 'Ustav Republike Hrvatske' Rajka Grlića, jednom od najgledanijih domaćih filmova u kinima posljednjih godina.

Od ostalih uloga Nebojše Glogovca treba izdvojiti i 'Kenjca', dok je mlađim genarcijama poznat iz kultnih filmova 'Kad porastem biću Kengur' i 'Do koske'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:13