POLITIČKA KOREKTNOST

JEDNOJ OD NAJPLAĆENIJIH VODITELJICA NA SVIJETU OTKAZANA EMISIJA ZBOG KOMENTARA Ispričala se i zaplakala u eteru, ali nije pomoglo

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 26.10.2018. u 21:13

Host Megyn Kelly prepares for her Fox News Channel show 'The Kelly File' in New York September 23, 2015. Picture taken September 23, 2015. REUTERS/Brendan McDermid/File Photo - TM3EC7J1A9301
REUTERS

Megyn Kelly

NBC je odlučio svojoj najvećoj voditeljskoj zvijezdi Megyn Kellyi otkazati emisiju te su joj poručili kako joj neće više biti dozvoljeno vođenje jutarnjeg talk showa.

Do ove situacije je došlo jer je Kelly ranije ovog tjedna u razgovoru oko nadolezeće 'Noći vještica' rekla kako ne vidi problem u tome da bijela djeca u sklopu kostimiranja na sebi imaju tzv. 'blackface', odnosno oboje u crno svoja lica.

Komentar je ocijenjen rasističkim, a onda su krenuli i napadi na Kelly.

- Megyn Kelly Today se neće vratiti na ekrane, a sljedeći tjedan netko od drugih voditelja će voditi jutarnji talk show, poručili su iz NBC-a u službenom priopćenju.

Reagirao je i Bryan Freedman, odvjetnik Megyn Kelly, koji poručuje televizijskoj mreži da je njegova klijentica 'i dalje zaposlenik NBC-ja te da očekuje razgovor o sljedećim koracima'.

Kelly je u srijedu započela svoju emisiju isprikom svima koje je njen komentar povrijedio, a onda je i zaplakala u eteru, no očito je dam njene suze nidu dirnule glavešine s NBC-ja. Nakon srijede Kelly se više nije oglašavala, pa niti danas kada su stigle vijesti o otkazivanju njene emisije.

Već jučer je NBC umjesto Kelly u ulozi voditeljice pustio već ranije snimljenu emisiju, a isto su napravili i u petak. Tako da izgleda  da joj NBC neće dozvoliti niti da se oprosti sa svojim gledateljima.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo