GLASINE KRUŽE VEĆ MJESECIMA

KĆI POKOJNOG KRALJA POPA I KONTROVERZNA MANEKENKA U LJUBAVNOJ VEZI Držale su se za ruke i ljubile ispred noćnog kluba

 
Paris Jackson, Cara Delevingne
 Roger/BACKGRID, GAMR/GICA / Profimedia

Manekenke Paris Jackson (19) i Cara Delevingne (25) viđene su kako se ljube tijekom noćnog izlaska u Los Angelesu, piše Daily Mail. Glasine o njihovoj vezi kruže od studenog prošle godine kada su viđene kako se drže za ruke izvan londonskog noćnog kluba, sada su ih čini se potvrdile.

Jackson i Delevingne su se poljubile tijekom izlaska s Jacksoninim kumom, glumcem Macaulayjem Culkinom, i njegovom djevojkom, glumicom Brendom Song. Četverac je naime posjetio restoran Carlito's, a Jackson i Delevingne su na kraju večere zaplesale na ulici ispred restorana.

Nakon nekoliko pirueta, dvije su se manekenke poljubile. Delevingne je čak neko vrijeme sjedila u Jacksoninom krilu dok su pričali s Caulkinom i Song.

Ovaj izlazak samo doljeva ulje na vatru glasina da su manekenke u vezi - vatru koje su Jackson i Delevingne same pojačale kada su u ponedjeljak na društvenim mrežama objavile fotografiju s druženja ispred televizije. Manekenke su neki dan preko Netflixa gledale film Carol redatelja Todda Haynesa s Cate Blanchett i Rooney Mara u glavnim ulogama. Zanimljivo, radnja filma Carol smještena je u Sjedinjenim Američkim Državama tijekom 50-ih godina prošlog stoljeća, a bavi se ljubavnom vezom dvije žene.

"Nema sumnje da između njih postoji neka iskra", rekao je izvor za The Sun prošlog mjeseca. "Lijepo su se provele na MTV-jevim filmskim i televizijskim nagradama (koje se su se održale u Los Angelesu u svibnju prošle godine) te se od tada druže. Cara je oduševljena činjenicom da je Paris kći jednog od njezinim glazbenih heroja."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 08:47