OKRUG GORNJI

LEGENDARNI KOMENTATOR UŽIVA NA HRVATSKOJ OBALI Na Čiovu je spremno pozirao s grbom kluba kojeg je svojevremeno 'bocnuo' urnebesnim komentarom

 
Milojko Pantić i Ivica Livaja
 Ivica Livaja / INSTAGRAM

Legendarni srpski sportski novinar Milojko Pantić posjetio je u drugoj polovici kolovoza hrvatski otok Čiovo, točnije Okrug Gornji, gdje je u bistrou Toć fotografiran sa splitskim poduzetnikom i svojevremeno članom Nadzornog odbora Hajduka Ivicom Livajom.

"Nisu doneli cveće, ali zato imamo tortu", napisano je uz fotografiju koju je Livaja objavio na svom Instagram profilu, odnosnu u Storyju na svom Instagram profilu.

Ivica Livaja / INSTAGRAM

Referenca je to, dakako, na Pantićev komentatorski doprinos utakmici Hajduka i Crvene Zvezde u Beogradu iz 1991. godine, kada je Pantić ustvrdio da su Hajdukovi nogometaši "došli provocirati prvaka Europe".

"Niste se čak ni setili cveće da donesete i čestitate fudbalerima", rekao je tada u eteru Pantić, da bi se vrlo brzo ispravio: "Dobro, ovo ćete izbacit, ovu rečenicu, magnetoskop, zapišite ovaj trenutak i izbacite, nisam video kada su dali cveće."

Pantić je snimljen i kako nazdravlja s čašom s grbom Hajduka.

Čitatelj Jutarnjeg lista

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 19:40