POLITIČKA PORUKA

MICHAEL DOUGLAS OTKRIO POSLJEDNJE RIJEČI SVOG UMIRUĆEG OCA 'Ne znam je li me zafrkavao ili ne, ali baš to mi je rekao u bolnici na samrtnoj postelji'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 11.02.2020. u 22:04

(FILES) In this file photo taken on November 6, 2018 actor Kirk Douglas (R) attends a ceremony honoring his son actor Michael Douglas (L) with a Star on Hollywood Walk of Fame, in Hollywood, California. - Hollywood legend Kirk Douglas has died at the age of 103, US media reported on February 5, 2020. (Photo by VALERIE MACON / AFP)
VALERIE MACON / AFP

Michael i Kirk Douglas

 

Michael Douglas tvrdi da mu je otac Kirk na samrti rekao da treba glasati za Michaela Bloomberga na predsjedničkim izborima.

Mlađi Douglas to je rekao govoreći na skupu koji se održao u Madisonu u Wisconsinu u subotu, u sklopu Bloombergove kampanje, i to samo nekoliko dana nakon smrti Kirka Douglasa, koji je preminuo u dobi od 103 godine, piše Independent.

Snimka tog govora objavljena je na Instagram profilu Bloombergove kampanje 'Mike2020'. Na snimci se čuje kako Douglas zahvaljuje okupljenima na tome što su slali dobre želje i molili za njegovog oca.

 

Zatim se čuje kako Douglas govori da je njegov otac nedugo prije smrti hvalio Bloomberga kao predsjedničkog kandidata.

- Ne znam je li me zafrkavao ili ne, ali bile su to jedne od njegovih posljednjih riječi koje mi je rekao u bolnici. Zamolio me da mu se približim, a kad sam to učinio, on mi je rekao: 'Mike to može', rekao je Douglas, a okupljeno mnoštvo je na to počelo klicati.

Bloomberg je jedan od 11 demokrata koji se natječu za predsjedničku nominaciju Demokratske stranke na izborima koji će se održati u studenome. U dva mandata bio je gradonačelnik New Yorka, jedan je od najbogatijih Amerikanaca koji u vlasništvu ima medijski konglomerat, ali ankete mu zasad ne daju mnogo šansi.

Kirk Douglas je za života bio žestok kritičar aktualnog predsjednika Donalda Trumpa.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo