SUZANA U GOSTIMA

NAJPOZNATIJA LOTO DJEVOJKA 'Puno mi je srce, volim Zagreb. Bilo je tu nekoliko ljubavi, predivnih. Imali smo neobuzdanu mladost, bili smo slobodni'

 Instagram

Najpoznatija jugoslavenska loto djevojka Suzana Mančić u ponedjeljak je bila na koncertu Nede Ukraden u Lisinskom, a ekskluzivno za portal Scena.hr odgovorila je na neka pitanja.

- Jao, u Zagrebu je bilo nekoliko ljubavi. Baš sam danas s Bebekom pričala da smo imali neobuzdanu mladost. Nije bilo toliko svjedoka naših avantura. Nije bilo mobitela, društvenih mreža. Bili smo slobodni, prisjetila se Suzana.

Nije propustila istaknuti kako jako voli Zagreb.

– Meni je jako drago da Zagreb pamti loto djevojku. I uvijek se razveselim kad dođem ovdje i vidim nasmijana lica. Hodate ulicom, a ljudi vam dijele osmijehe. To je jako dobro – rekla je Suzana Mančić za portal Scena.hr.

– Jednom na godinu sigurno dođem u Zagreb kao gost u neku televizijsku emisiju. A sad sam došla sa svojom ekipom. Imam televizijsku emisiju ‘Suzanin izbor‘. Napravila sam s Croatia Recordsom dogovor da sa zvijezdama iz Hrvatske u njihovom studiju napravimo razgovore za ‘Suzanin izbor’. I to je izgledalo fantastično. I puno mi je srce. Vidjela sam nakon dugo vremena Željka Bebeka i Vannu. Tako da će to biti lijepi ‘Suzanin izbor’ – ispričala je.

Suzana se također prisjetila svojih uspomena iz KD Vatroslav Lisinski.

- Lisinski mi je posebno u srcu. Ponosim se time što sam i ja pjevala u Lisinskom u vrijeme dok sam aktivno pjevala – otkrila je Suzana. Bivša loto djevojka prisjetila se mladenačkih ljubavi u Zagrebu.

– Jao, u Zagrebu je bilo nekoliko ljubavi. Divnih, predivnih. Nažalost, više ih neće biti. Bilo je to vrijeme naše mladosti. Jednostavno je vrijeme bilo takvo. Nije bilo toliko svjedoka naših avantura. Nije bilo mobitela, društvenih mreža. Bili smo slobodni. Danas, iako težimo da tehnološki idemo naprijed, izgubili smo dosta svoje slobode – zaključila je Suzana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 13:23