TUŽNA VIJEST

PREMINUO GLUMAC IZ KULTNOG FILMA 'LICE S OŽILJKOM' Ožalošćena obitelj zamolila da se donacije uplaćuju za istraživanje bolesti koju je imao

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 18.05.2020. u 12:06

A MAN APART (2003).
Starring: Vin Diesel, Larenz Tate, Timothy Olyphant, Jacqueline Obradors, Geno Silva, Juan Fern‡ndez, George Sharperson. Directed by: F. Gary Gray. PICTURED, VIN DIESEL AND GENO SILVA.
A mysterious man known only as Diablo takes over a powerful drug cartel when the former boss goes to prison. That former drug lord then teams up with a DEA agent (Diesel) and his partner (Tate) to try to take down Diablo., Image: 520235489, License: Rights-managed, Restrictions: World rights - Fee Payable Upon Reproduction - For queries contact Avalon: +44 (0) 20 7421 6000 sales@avalon.red, Model Release: no, Credit line: Look Press/Avalon.red / Avalon Editorial / Profimedia
Look Press/Avalon.red / Avalon Editorial / Profimedia

Geno Silva s Vinom Dieselom u filmu 'Kartel' iz 2003.

Geno Silva, glumac kojeg publika najviše pamti po ulozi The Skulla u hit gangsterskom filmu "Lice s ožiljkom" ("Scarface") s Alom Pacinom iz 1983., preminuo je u dobi od 72 godine.

Hollywood Reporter objavio je da je Geno umro u Los Angelesu 9. svibnja od komplikacija povezanih s demencijom, prenosi The Mirror.

Silva je rođen u Albuquerqueu u Novom Meksiku 1948. godine, a u dugogodišnjoj karijeri pojavio se, između ostaloga, i u TV serijama "Poroci Miamija" ("Miami Vice") te "Zvjezdane staze".

Također je glumio u filmovima "Mulholland Drive" Davida Lyncha te "Jurski park: Izgubljeni svijet" i "Amistad" Stevena Spielberga. Bio je aktivan i u kazalištu Broadway.

Popularni glumac iza sebe je ostavio suprugu Pamelu, kćer Luciju, unuke Evu i Levona te sestru Elizabeth.

Ožalošćena obitelj zamolila je javnost da se sve donacije ne uplaćuju njima, nego na račun organizacije koja istražuje frontotemporalnu demenciju od koje je pokojni Geno bolovao.

Izdvajamo