BOGATA NASLJEDNICA

PRIJE 25 GODINA NASLIJEDILA JE 100 MILIJUNA DOLARA, A DANAS NA RAČUNU IMA 14.000 USD! Za financijski sunovrat optužuje bivšeg menadžera

PRIJE 25 GODINA NASLIJEDILA JE 100 MILIJUNA DOLARA, A DANAS NA RAČUNU IMA 14.000 USD! Za financijski sunovrat optužuje bivšeg menadžera, a on joj odgovara. 'Sama si kriva!'
 Profimedia, Alamy

Elvisova kći Lisa Marie Presley 1993. godine naslijedila je cjelokupnu ostavštinu svoga oca. U nekretninama i kešu otprilike 100 milijuna dolara. 25 godina poslije Lisa Marie na računu ima 14.000 dolara.

Ova nevjerojatna priča izašla je u američke medije nakon što je otkriveno da je bogata nasljednica tužila svog bivšeg menadžera Barryja Siegela kojeg je optužila za financijski kolaps. Naime, ona trži da mu je prepustila upravljanje novcem, a da je on groznim investicijama sve spiskao.

S druge strane, Siegel, koji je opalio kontratužbu, tvrdi da je Lisa Marie sama kriva za situaciju u koju se dovela budući da je posljednjih 25 godina živjela 'kao da sutra ne postoji', te da je bankrotirala već 2005. godine.

On tvrdi da je prije 13 godina bio primoran prodati 85 posto dionica tvrtke 'Elvis Presley Enterprises' budući da je Lisa Marie bila u minusu od 20 milijuna dolara.

- Sav novac je ulagala u kompaniju 'Core Entertainment' koja stoji iza Američkog Idola i koja je bankrotirala 2016. godine.

Inače, posrnula kćer Kralja je još uvijek vlasnica imanja Graceland koji je i dalje velika turistička atrakcija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 13:22