UGOVOR O TRUDNOĆI

PROCURIO BIZARAN UGOVOR KOJI JE MEGHAN MARKLE SKLOPILA S BIVŠIM MUŽEM U slučaju trudnoće tražila je osobnog trenera da se što prije vrati u formu

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 30.10.2018. u 10:07

EXCLUSIVE: ***PREMIUM RATES APPLY*** These are the world exclusive photographs of Meghan Markles first wedding.
The suits star - who is dating Prince Harry - tied the knot in September 2011 to movie producer Trevor Engelson.
Meghan, now 35, married Trevor on a beach in Ocho Rios, Jamaica after dating for seven years.
But the couple divorced in August 2013 after just two years of marriage citing irreconcilable differences.
Now these pictures, first published in US magazine Star show Meghan and guests enjoying the sun-drenched ceremony at the Jamaica Inn.
Meghan can be seen in a yellow bikini while her mother Doris Ragland also hits the beach.
In one shot, guests can been lifting Meghan and Trevor in the hora, a traditional Jewish chair dance.
04 Jan 2017, Image: 356251612, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Meghan Markle i Trevor Engelson na vjenčanju 2011.

 

Predbračni ugovori među slavnim osobama nisu neuobičajena stvar, posebno ako jedna strana na računu ima milijune koje treba zaštititi. No, Meghan Markle je s bivšim mužem Trevorom Engelsonom otišla korak dalje i potpisala nešto što se zove ‘ugovor o trudnoći’. Time je htjela osigurati da njezino dijete dobije sve luksuze koje je smatrala potrebnim, ekskluzivno doznaje Daily Mail.

Detalje o bivšem životu vojvotkinje od Sussexa za DailyMailTV otkrio je navodno bliski prijatelj bivše glumice. Markle je prema njegovim riječima bila toliko zabrinuta zbog posljedica trudnoće da joj je primarni cilj otpočetka bio vratiti se u formu i na posao. Zato je Trevora tražila da potpiše da će joj plaćati osobnog trenera i nutricionista kako bi čim prije vratila ‘holivudsku figuru’. U ugovor je bila uključena i obavezna dadilja.

Ovi detalji iz bivšeg života vojvotkinje objavljeni su samo desetak dana nakon što je otkrila da ona i princ Harry čekaju svoju prvu bebu.

Ugovori vezani uz trudnoću i djecu sve su popularniji u Americi, posebno u Los Angelesu. Premda se uglavnom odnose na roditeljske obaveze nakon poroda, Meghan se htjela osigurati da ne izgubi izgled. Glumica se za producenta Engelsona udala 2011., a ugovor su sklopili koju godinu kasnije nakon što se Markle proslavila ulogom u seriji ‘Suits’.

- Tema se pojavila u vrijeme kad su razmišljali zasnovati obitelj u bliskoj budućnosti. Znala je da je sklona debljanju, gledajući obiteljsku povijest, i uvijek se užasavala toga, posebno zbog karijere. Kad god se malo udeblja, to joj se vidi na licu pa se htjela osigurati da se brzo vrati u formu za kamere. Zahtijevala je osobnog trenera i nutricionista tijekom i nakon trudnoće. Razgovarali su i o dadilji, no najvažnije joj je bilo zdravlje i debljina - rekao je prijatelj vojvotkinje i dodao:

- Meghan se možda tek pridružila kraljevskoj obitelji, ali oduvijek je željela da se prema njoj odnose kao prema princezi.

Objasnio je da se nije radilo o formalnom dokumentu jer odvjetnici nisu bili uključeni, stavili su samo svoje potpise.

Engelson (42) i Markle zaljubili su se 2004., a zaručili šest godina kasnije. Vjenčali su se u opuštenoj atmosferi na pješčanoj plaži na Jamajci u rujnu 2011. Veza im se razvodnila nakon što je Meghan preselila u Toronto gdje je snimala ‘Suits’, dok je Engelson ostao u LA-u. Razdvojili su se dvije godine kasnije, a službeno razveli 2014.

S obzirom da je sad dio kraljevske obitelji, Meghanino će dijete zasigurno imati svaki luksuz koji poželi.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo