JOLIE VS. PITT

RASTALI SU SE PRIJE DVIJE GODINE, ALI SLUŽBENI RAZVOD SE NE NAZIRE Imaju milijune, ali se prepiru oko alimentacije, Angelina bijesna na Brada

 
Angelina Jolie i Brad Pitt 2007.
 Profimedia, Abaca

Kad su u pitanju djeca, Angelina Jolie i Brad Pitt nikako da postignu dogovor. Premda oboje tvrde da su im oni najvažniji faktor u postizanju razvoda, već dvije godine ne mogu pronaći zajednički jezik i potpisati papire.

‘Brad i Angelina nisu još ni blizu sporazumnog razvoda. Toliko su zaokupljeni pitanjima oko skrbništva da još nisu ni predali sve financijske dokumente, što je u brakorazvodnoj parnici uobičajeni korak. Sumnjam da će se to uskoro riješiti. Nalaze se na mrtvoj točci jer su fokusirani na skrbništvo, ništa drugo još nisu rješavali’, rekao je izvor za E! News.

U sudskim dokumentima koje su predali sudu u Los Angelesu u utorak, odvjetnica Angeline Jolie navela je da Pitt nije platio ‘suvislu’ alimentaciju već godinu i pol. Glumica će navodno sudskim putem tražiti zaostatke.

‘Pitt ima obavezu plaćanja alimentacije. Do danas on nije platio suvislu svotu novaca otkako su se rastali’, rekla je odvjetnica Samantha Bley DeJean, javlja NBC News koji je u posjedu dokumenata.

Međutim, neimenovani izvor upoznat sa situacijom za USA Today je rekao da optužbe ne stoje. Prema njegovim riječima Pitt je od početka financijski bio odgovoran za djecu i ispunjava sve obaveze.

‘Cilj Angelininog sudskog zahtjeva je što prije riješiti pitanje razvoda tako da oboje mogu nastaviti sa svojim životima i zajedno odgajati djecu’, rekla je Angelinina glasnogovornica Mindy Nyby.

Spomenimo samo da je bogatstvo Angelie Jolie procijenjeno na oko 150 milijuna dolara, a ono Brada Pitta na oko 245 milijuna dolara.

Par ima šestero djece - Maddoxa (17), Paxa (14), Zaharu (13), Shiloh (12) i desetogodišnje blizance Vivienne i Knoxa. Što se tiče karijera, oboje su prilično zauzeti. Jolie je ljetos snimala nastavak filma ‘Zlurada’ u Londonu, a Pitt trenutno snima novi film Quentina Tarantina ‘Once Upon a Time in Hollywood’ zajedno s Leonardom DiCapriom.

Jolie je podnijela zahtjev za razvodom u rujnu 2016., navodeći nepomirljive razlike i dobrobit obitelji kao razloge. Mjesecima su se raspravljali oko brige za djecu. U siječnju prošle godine objavili su zajedničku izjavu u kojoj su napisali da sve vezano uz razvod žele sačuvati od javnosti te da će zajedno raditi na tome da ponovno ujedine obitelj.

Sve se to promijenilo u lipnju kad su procurile informacije o borbi oko djece. Pisalo se da bi Jolie mogla izgubiti skrbništvo nad djecom jer ih ne potiče na stvaranje odnosa s ocem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 00:55