INTERVJU ZA ČASOPIS VOGUE

RIHANNA SASVIM ISKRENO O LJUBAVI I SVOJEM TIJELU 'Žene me vole? Možda jer sam sada bujnija. Ali, ako želite imati stražnjicu, onda imate i škembicu'

 
Rihanna
 Mike Segar / REUTERS

Pjevačica Rihanna (30) pojavit će se na naslovnici rujanskog broja britanske inačice modnog časopisa Vogue te će time ući u povijest kao prva crnkinja koja će se pojaviti na naslovnici tog 102 godine starog časopisa, piše Entertainment Tonight.

Ona je tim povodom dala i veliki intervju za časopis u kojem je otvoreno progovorila o dvije teme koje je tijekom posljednjih mjeseci kao da prate u stopu - ljubavni život i njezino tijelo.

Rihanna je tako otkrila da ne zna što bi rekla na tvrdnje da je ona jedna od rijetkih žena koja se sviđa svim drugim ženama. "Pitate krivu osobu, stvarno", rekla je pjevačica. "Možda je to zato što sam sada 'bujnija'. Ne znam. Pripremam se vratiti u teretanu i sve to te se nadam da neću izgubiti svoju stražnjicu, bokove i bedra. Nešto ću sigurno izgubiti, ali ne sve. Kad pomislim na svoje grudi, uhvati me panika: 'Izgubit ću sve, sve odlazi!'"

"Znate što, to morate platiti", dodaje Rihanna. "Želite imati stražnjicu, onda imate škembicu."

Pjevačica je otkrila da je često ispituju o ljubavnom životu. "Mislim da puno ljudi upozna nekoga i onda uđu u vezu s idejom o osobi koja bi ta osoba mogla postati. No, kad se ta osoba nikada ne pojavi, onda su jako razočarani", objašnjava 30-godišnjakinja koja je nedavno fotografirana kako se žustro svađa s dečkom Hassanom Jameelom.

"Osoba se uvijek može poboljšati, ali se može i pokvariti. Morate biti OK s tim kakva je osoba u trenutku kada ste je upoznali."

I dok ljubiteljice mode diljem svijeta u velikom broju podržavaju Rihanninu modnu liniju Fenty te njezine suradnje s Pumom, one i strepe jer pjevačica na naslovnici ima iznimno tanko nacrtane obrve. Kao da se nadaju da se taj "look" koji su tijekom 90-ih godina prošlog stoljeća nosile između ostalih pjevačica Gwen Stefani i glumica Drew Barrymore neće vratiti.

S obzirom na to da Vogue često lansira nove trendove ili iz mrtvih diže stare, The Independent se konzultirao sa stručnjakinjama za obrve kako bi doznao hoće li ih Rihanna natjerati da iz arhive izvuku tanke crne olovke.

"To nikako nije znak da trebamo obrijati obrve i izvaditi olovku", rekla je majstorica šminke Lisa Potter-Dixon. "Da, Vogue i Rihanna su institucije, međutim ovo je jedan trend koji se nikako ne bi trebao vratiti. Zadržite svoje njegovane pune obrve. Puno su bolje. Zapamtite, ono što izgleda super na naslovnici Voguea nije nužno dobro za svaki dan."

"Jako je puno vremena prošlo otkad smo posljednji puta na naslovnici nekog časopisa vidjeli olovkom iscrtane obrve. Ne mislim da će se zbog Rihanne vratit trend pretjerano počupanih obrva. Od te se greške naime još uvijek oporavljamo", rekla je stručnjakinja za šminku Samantha Trace.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 21:56