MJESECIMA NISU VIĐENI ZAJEDNO

SHAKIRA VIŠE NE MOŽE TRPJETI LJUBOMORNE ISPADE SLAVNOG NOGOMETAŠA Pred razvodom je i jedan od najomiljenijih slavnih parova?

 Instagram

Nakon što je otkazala nekoliko svojih nadolazećih nastupa, uključujući one na dodjeli Latin Grammy Awards i American Music Awards, Shakira je zabrinula obožavatelje ponajviše jer je kao posljedice toga navela privatne razloge.

Pojavile su se zbog toga glasine da su Shakira i njezin partner Gerard Pique pred prekidom jer već nekoliko mjeseci nisu viđeni zajedno, a Instagramu njihovih zajedničkih fotografija nema još od prošlog ljeta. Strani mediji spominju tako Gerardove ispade ljubomore kao i potrebu da ju kontrolira. Navodno španjolski nogometaš nije sretan što se Shakira u svojim spotovima pojavljuje s drugim muškarcima toliko da joj je zabranio da ih snima.

U intervjuu prije dvije godine Shakira je opravdavala Gerarda govoreći kako on s takvim ponašanjem samo čuva ono što je njegovo.

- Sviđa mi se što je tako zaštitnički nastrojen - govorila je tada.

Ipak, s obzirom na to da se Shakira smatra jednom od najseksi žena u svijetu showbusinessa, nije teško za pretpostaviti da je to dovelo do nesuglasica između njih.

Shakira je početkom ove godine rekla i da se ona i Gerard ne planiraju vjenčati iako žive zajedno i imaju dva sina. Shakira i Gerard upoznali su se 2010. na snimanju spota za njezinu pjesmu 'waka waka'. U siječnju 2013. dobili su sina Milana, a u siječnju 2015. dobili su i drugog sina kojem su dali ime Sasha.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 23:15