NOVA VEZA

Potvrđeno je! Shakira ljubi zgodnog Britanca, njezini prijatelji zabrinuti: ‘Iskorištava je za slavu, a ona pati za Piqueom‘

Njezini prijatelji strahuju da će glumac slomiti srce 47-godišnjoj pjevačici

Shakira

 Elsa/Getty Images Via Afp

Potvrđeno je - kolumbijska pjevačica Shakira zaista je u vezi s glumcem Lucienom Laviscountom (31), zvijezdom serije ‘Emily in Paris‘. On se pojavio u videospotu za njezinu novu pjesmu ‘Punteria‘, u kojemu je utjelovio kentaura kojemu Shakira ispali strijelu u srce.

I dok pjevačica uživa u novoj ljubavi, njezini bliski prijatelji zabrinuti su da je glumac s njom samo zbog slave, prenosi Daily Mail.

Izvori su potvrdili da su zajedno, još to nije ozbiljna veza, a njezini prijatelji strahuju da će glumac slomiti srce 47-godišnjoj pjevačici.

"Shakira očajno želi ponovno se zaljubiti, no njezini su prijatelji zabrinuti jer se Lucien polako penjao na ljestvici popularnosti zahvaljujući vezama sa ženama koje su manje poznate od Shakire", otkrio je izvor za Daily Mail i dodao: "Hodao je s različitim ženama. Sada se viđa sa Shakirom, a ona želi pronaći ljubav. No, njezini prijatelji strahuju da on samo želi da se pročuje za njegovo ime i da je ona sredstvo koje će mu to omogućiti. Viđaju se, ali još ta veza nije ozbiljna."

image

‘Puntería‘ - Lucien Laviscount i Shakira

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Njezini prijatelji također smatraju da ona još uvijek nije preboljela Gerarda Piquea, a svi koji su bliski s njom misle da joj Lucien služi samo kako bi lakše preboljela nedavni prekid.

"Hoda s nekim koga njezini prijatelji smatraju igračem i misle da će se opeći", dodaje izvor.

Podsjetimo, Shakira je bila 11 godina u vezi s Piqueom, a par ima dvojicu sinova, 11-godišnjeg Milana i 9-godišnjeg Sashu. Prekinuli su na ljeto 2022. nakon što su počele kružiti glasine da ju je prevario. Od tada je Pique u vezi s 26-godišnjom Clarom Chiom Marti. Shakira je svoje rane pokušala zacijeliti tako što se fokusirala na posao pa je nedavno objavila svoj 12. studijski album ‘Las Mujeres Ya No Lloran‘ i svoju bol pretočila u glazbu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 13:11