ZVIJEZDA ONLYFANSA

Bivša cura prekinula šutnju: ‘Čula sam da je sa Shakirom. Sigurno mu neće biti drago što mene spominju...‘

Kerry Katona prokomentirala je novu vezu Luciena Laviscounta, s kojim su je svojedobno mediji povezivali

Lucien Laviscount i Shakira

 Ace Ent/Planet/Profimedia/Ace Ent/planet/profimedia

Bivša pjevačica grupe Atomic Kitten i današnja zvijezda OnlyFansa, Kerry Katona (43), odlučila je progovoriti o svojoj bivšoj ljubavi, Lucienu Laviscountu, koji je navodni novi dečko pjevačice Shakire.

U razgovoru za magazin OK!, 43-godišnja Kerry prokomentirala je pojavljivanje njezinog bivšeg u spotu za Shakirinu pjesmu ‘Punteria‘, prije nego što su njih dvoje viđeni zajedno i u šetnji gradom te tako potvrdili šuškanja o tome da su novi slavni par.

Kada se Lucien prvi put pojavio u ‘Punteriji‘, fanovi su ostali u šoku. U glazbenom spotu, u kojem se također pojavljuje i Cardi B, Lucien je pokazao svoje isklesano tijelo dok je bez majice glumio kentaura kojeg je pogodila Shakirina strijela.

m

No, prije ove romanse s fatalnom Kolumbijkom, Lucien je, kad mu je bilo samo 19 godina, upoznao Kerry Katonu kojoj je tad bila 31 godina. Upoznali su se 2011, u ‘Celebrity Big Brotheru‘, gdje su snimljeni kako se ljube i maze, a nakon što su izašli iz BB kuće, započeli su ljubavnu ‘vezu‘.

Kerry je priznala da je Lucien sigurno ‘mrzio‘ to što ih se povezivalo u medijima te je inzistirala na tome da, suprotno medijskim natpisima, nikada nisu službeno bili u vezi.

"Lucien Laviscount i Shakira počeli su izlaziti nakon što je on glumio u njezinom novom glazbenom spotu. Bilo je i nekoliko naslova u medijima koji su ga nazivali mojim bivšim, a kladim se da nije sretan zbog toga", ispričala je Kerry, prenosi Daily Mail.

"Lucien je bio vrlo šarmantan kad sam ga upoznala u ‘Celebrity Big Brotheru‘ 2011. i dobro smo se zabavili, ali nikad mi nije službeno bio dečko. Lucien je od tada daleko dogurao i dobro mu ide, a meni je smiješno što je moje ime spomenuto u cijeloj ovoj priči", dodala je.

image

Kerry Katona gradi karijeru na OnlyFansu

Instagram/Kerry Katona/

Prije 13 godina dok se još šuškalo da su par, Kerry je za OK! nahvalila svog dragog. "Lucien ima sve - on je štreber, inteligentan je, drag, odlično se mazi i pun je razumijevanja. On je baš ono, što se kaže, cijeli paket. Ali mislim da ja nisam njegov tip... Imam četvero djece, a on ima 19 godina. Moje najstarije dijete ima 10 godina, a da joj postane očuh, bio bi samo 9 godina stariji od nje. Sigurna sam da bi ga zbog toga mogli strpati u zatvor! Da je malo stariji, onda da, zgrabila bih ga! Razlika u godinama nas definitivno koči", ispričala je tada.

Podsjetimo, Shakira ima dvojicu sinova, 11-godišnjeg Milana i 9-godišnjeg Sashu, s bivšim partnerom, nogometašem Gerardom Piqueom, s kojim je prekinula u lipnju 2022. nakon 11 godina veze.

Njezin dugo očekivani 12. studijski album ‘Las Mujeres Ya No Lloran‘ objavljen je 22. ožujka ove godine, a pjevačica je taj projekt opisala kao ‘transformaciju boli u kreativnost, frustracije u produktivnost, ljutnju u strast, ranjivost u otpornost.‘

image

Lucien Laviscount i Shakira

Ace Ent/Planet/Profimedia/Ace Ent/planet/profimedia

"Bilo je toliko dijelova mog života koji su se raspadali pred mojim očima i koje sam morala na neki način ponovno izgraditi, skupljajući dijelove s poda i ponovno ih spajati. A ljepilo koje je sve to držalo na okupu bila je glazba. Ovaj album vrlo je ženstven i lijep, s vrlo zanimljivom pričom koja je analogija osnaživanju žena", slikovito je to objasnila Shakira.

Za The Sunday Times objasnila je kako je uravnotežila svoj privatni i profesionalni život. "Dugo sam stavljala svoju karijeru na čekanje, kako bih bila uz Gerarda, da bi on mogao igrati nogomet. Bilo je tu puno odricanja zbog ljubavi", rekla je pjevačica.

Shakira i Piqué upoznali su se 2010. na snimanju glazbenog spota za njezinu pjesmu ‘Waka Waka (This Time for Africa)‘. Svoju su vezu javno objavili u svibnju 2011., a sina Milana dobili su 2013., dok je drugi sin Sasha stigao na svijet 2015. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 05:26