SVAĐA U HOTELU

SKANDAL U LONDONU: SNIMILI BAHATE I PRIPITE ENGLESKE REPREZENTATIVCE NAKON POBJEDE NAD HRVATSKOM 'Mislite li da ću ja trpjeti ova sra**?

 
 Screenshot / TWITTER

Engleski nogometaš i vezni igrač Tottenhama Dele Alli (22) snimljen je kako sa svojim suigračem iz reprezentacije i igračem Chelseaja Rossom Barkleyjem (24) u hotelu The May Fair u centru Londona kroz svađu i negodovanje pokušava dobiti bolju sobu, piše Daily Mail.

Na videu se navodno može vidjeti kako Alli svađalačkim tonom u ponedjeljak u 5:00 sati bezuspješno pokušava od djelatnika hotela ishoditi premještaj u penthouse apartman u kojem noćenje inače košta tri tisuće funti. Nogometaši su u skupoj sobi navodno planirali proslaviti pobjedu Engleske nad Hrvatskom u sklopu UEFA-ine Lige nacija.

"Četrnaest tisuća. Mislite li da ću ja trpjeti ova sra**? Što ćete vi napraviti za mene? Ja samo... ali ja ovdje večeras imam sobu", djelomično se može čuti na videu, ali je teško u potpunosti dešifrirati što Alli i djelatnici hotela govore, budući da je osoba koja je incident snimila stalno pričala.

Osoba koja je snimila svađu na recepciji hotela s pet zvjezdica tvrdi da se sukob dogodio u "pet ujutro" te da su se nogometaši osramotili. "Dele Alli svima govori da je ovdje potrošio 14 tisuća (funti)... Sramota, to su engleski igrači. Apsolutna sramota", govori osoba u videu. "Pogledajte, to su uzori."

The Sun piše da su Alli i Barkley htjeli prijeći u penthouse apartman jer su htjeli tulumariti s više osoba. Također, Alli i Barkley navodno su popili malo više te su bili dosta svadljivi.

Obožavatelji Dele Allija na društvenim su mrežama osudili nogometaševo ponašanje, etiketiravši ga "arogantnim" i "preplaćenim".

"Zašto se ti arogantni, preplaćeni i nedovoljno talentirani nogometaši izvlače s ponašanjem s kojim se nitko drugi ne može izvući", rekla je jedna osoba. "Dele Alli otkriven kao arogantna osoba, što i je", dodala je druga. "Igrači iz engleskih klubova i osobito reprezentativci moraju se ponašati uzorno", zaključila je treća osoba.

Drugi su se korisnici pak okomili na osobu koja je snimila Allija i Barkley, ustvrdivši da na jeftin način pokušava postati slavna. "Meni ovo više izgleda kao da obožavatelj Arsenala pokušava malo bocnuti igrače Tottenhama i Chelseaja. Ne čini mi se kao da rade nešto krivo. Mladi se dečki vraćaju u sobu nakon izlaska", rekla je jedna osoba. "I ja sam isto pomislio. Mladi su to dečki. Pustite ih da se zabave", dodala je druga osoba.

Kako video snimka traje svega 37 sekundi, ne zna jesu li nogometaši na koncu dobili premještaj. Iz snimke je, međutim, vidljivo da je jedan od članova osoblja hotela, prema svemu sudeći, s Allijem snimio selfie.

Noćenje u jednoj od običnih soba u hotelu The May Fair košta 350 funti (2.920 kuna), dok noćenje u penthouse apartmanu košta 3.000 funti (nešto više od 25 tisuća kuna). Radi konteksta, prema svom trenutnom ugovoru, Alli u Tottenhamu tjedno zarađuje oko 150 tisuća funti (milijun i 252 tisuće kuna). Ni Barkley ne stoji puno lošije. On tjedno zarađuje 90 tisuća funti (751 tisuća kuna).

Nitko od uključenih strana nije htio komentirati incident.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:08