NOVA STRANICA U ŽIVOTU

ŠTO DANAS RADI POSLJEDNJA DJEVOJKA TOŠE PROESKOG Njoj je poslao svoju zadnju SMS poruku prije tragične pogibije, trebale su joj godine da ga preboli

 Damjan Tadic / CROPIX / CROPIX

Andrijana Budimir bila je dugogodišnja djevojka Toše Proeskog što se ona nakon njegove smrti trudila i dokazati.

Zajedno su bili od 2001. do 2004. godine. Njihovoj vezi je, kako se pričalo, tada presudila razdvojenost, previše obveza i premalo viđanja, ali i ljubomora s obje strane. Toše se odlučio posvetiti glazbenoj karijeri, a Andrijana sportskoj.

Ljubav su obnovili u proljeće iste godine kada je glazbenik tragično nastradao, točnije, opet je zaiskrilo 25. siječnja, kada mu je Andrijana čestitala rođendan.

Prema njezinoj tadašnjoj priči, s Tošom je planirala vjenčanje i imati djecu. Prema njezinoj priči zadnji put su se čuli kratko prije nesreće kada joj je poslao poruku u kojoj je napisao da sve ima smisla otkad je opet u njegovom životu. No, sudbina je sve njihove planove prekinula.

Bivša rukometašica se poslije svega povukla iz javnosti i okrenula novu stranicu u životu. Prije tri godine udala se za ugostitelja Johana iz Skoplja s kojim je 2014. godine dobila sina Maksima za kojeg je jednom prilikom izjavila da će zasigurno biti rukometaš. Andrijana je danas trenerica i vodi školu rukometa koja nosi njezino ime.

Toše je život izgubio 16. listopada 2007. godine u teškoj prometnoj nesreći na autocesti kod Nove Gradiške.

r

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:33