TANKI ŽIVCI

ŠTO SE DOGAĐA SA SINOM SLAVNOG PJEVAČA? Svi bruje o incidentu u zračnoj luci: 'Iznervirao se, urlikao da ima bombu, a potom je nasrnuo na zaštitara'

 
 Instagram

Sina Lionela Richiea privela je policija nakon što je osiguranju aerodroma rekao da u torbi ima bombu koju će detonirati na avionu, piše Daily Mail.

Osim toga, Miles 'Milo' Brockman Richie (24) je u incidentu koji se u subotu ujutro dogodio u londonskoj zračnoj luci Heathrow, udario zaštitara.

Scotland Yard je potvrdio da su imali incident s mlađim muškarcem koji je lažno tvrdio da ima eksplozivnu napravu. Ali nisu potvrdili da je riječ o sinu poznatog glazbenika.

Prema riječima očevidaca, Richie, koji radi i kao model, uznemirio se i postao agresivan nakon što mu je zabranjeno ukrcavanje na let pa je rekao da ima bombu koju će aktivirati ako ga ne puste u avion.

Richie je tada udario jednog zaštitara nakon čega ga je uhitila policija. Nakon što su ustanovili da kod sebe nema nikakvu bombu, pustili su ga na slobodu.

'U subotu, 19. siječnja, u jutarnjim satima priveden je 24-godišnji muškarac radi lažne tvrdnje da posjeduje eksplozivnu napravu. Nakon što je utvrđeno da je prijetnja lažna, muškarac je nakon izrečene opomene pušten na slobodu', rekao je glasnogovornik policije.

Milo je jedno od dvoje djece glazbene legende Lionela Richiea koje je dobio u braku s plesačicom Diane Alexander. Iz tog braka ima i kćer Sofiu Richie (20) koja je također model.

Unatoč obiteljskom prezimenu, Milo i Sofia su moralo pomagati u kući i obavljati svakakve sitne poslove koje im je zadavala majka koja je željela da joj djeca odrastaju neopterećena slavom i bogatstvom svojega oca. U vrijeme kad su im se roditelji rastali, Milo i Sofia su imali osam i četiri godine.

Lionel Richie prodao je više od 100 milijuna ploča, a procjenjuje se da je 'težak' oko 150 milijuna dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 19:20