SMRT KOD SAO PAULA

TRAGIČAN KRAJ MANEKENKE I TV VODITELJICE 'Skočila je s broda kako bi spasila svoje pse. Njezin je muž reagirao odmah, ali je nije uspio spasiti...'

 
Caroline Bittencourt
 Caroline Bittencourt / INSTAGRAM

Pronađeno je tijelo brazilske manekenke i televizijske voditeljice Caroline Bittencourt (37) koja je u nedjelju tijekom olujnog nevremena završila u vodama oko Ilhabele, velikog otoka nedaleko od Sao Paula, piše Daily Mail.

Bittencourt, njezin muž Jorge Sestini i njihova dva psa u nedjelju su jahtom plovili kod Ilhabele, gdje ih je zadesilo olujno nevrijeme, koje je pse para bacilo preko palube. Manekenka je skočila u more kako bi ih pokušala spasiti.

"Skočila je u more kako bi spasila psiće koji su zbog jakog vjetra pali preko palube", rekao je osobni trener Can Saad, bliski prijatelj manekenke, te dodao da su na brodu bili u trenutku olujnog udara bili samo Bittencourt, njezin muž i njihovi psi.

Sestini je u more skočio kako bi pokušao spasiti svoju suprugu, međutim nije uspio. U vodi je proveo tri sata prije nego što je spašen. Manekenkin otac Orley također je sudjelovao u potrazi za Caroline te je za televiziju potvrdio da je u ponedjeljak popodne pronađeno manekenkino tijelo.

"Jorge (Sestini) skočio je u vodu kako bi je pokušao spasiti, ali ih je teško nevrijeme razdvojilo. Morao je tri sata plivati prema obali kako bi preživio", dodao je Saad.

Manekenkin agent Andreia Boneti rekao je da je Sestini trenutno u stanju šoka. "Jorge ju je pokušao spasiti. Vidio je kako se utapa i nije joj mogao pomoći. Bio je to grozan trenutak za njega", dodao je Boneti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 03:04