RASPAMETILE PUBLIKU

VIDEO, FOTO: SPEKTAKL ZA PAMĆENJE U POLUVREMENU SUPER BOWLA Jennifer Lopez i Shakira svojim nastupima oduševile milijune gledatelja diljem svijeta

 
 AFP

Momčad Kansas City Chiefsa pobjednik je 54. Super Bowla odigranog u noći s nedjelje na ponedjeljak na stadionu Hard Rock u Miamiju, a do svog drugog trofeja Vincea Lombardija došli su velikim preokretom u posljednjoj četvrtini pobijedivši San Francisco 49erse sa 31-20.

Veliki spektakl na Hard Rock stadionu pratilo je više od 62.000 gledatelja. Uoči početka dvoboja američku himnu izvela je Demi Lovato, a u poluvremenu su tijekom tradicionalnog glazbenog nastupa pozornicu podijelile Jennifer Lopez i Shakira te izvele mješavinu svojih najvećih hitova.

New York Times piše da je poluvrijeme u kojem su nastupile Jennifer Lopez (50) i Shakira (43) bio pravi party: izvrsni glasovi, njihanje bokova u sjajnim kostimima i neodoljivi ritam. Plesale su na megamix svojih najvećih hitova, a njihovi su nastupi bili i potvrda ponosa Latinoamerikanaca i njihove kulture.

Zamijećen je i nastup kćeri Jennifer Lopez, Emme Maribel Muñiz i dječjeg zbora.

Neki od njih su u osvjetljenim kavezima pjevali popularnu pjesmu J.Lo, 'Let's get loud', kao i dijelove 'Born in the USA' Brucea Springsteena. Zatim se Lopez pojavila zamotana u američku zastavu, koja se potom preokrenula u zastavu Puerto Rica.

Shakira i Lopez su na pozornici ugostile i zvijezde reggaetona, Bad Bunnyja iz Puerto Rica i J Balvina iz Kolumbije.

S obzirom na to da je nastup u poluvremenu smio trajati samo 12 minuta, dvije su zvijezde morale cijelu karijeru i najveće hitove predstaviti u samo 6 minuta. Nastupila je najprije Shakira, zatim Lopez, a onda su pjevale i zajedno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 09:56