IZA KULISA

VIDEO: DO SAD NEVIĐENA SNIMKA S PROBE RASPAMETILA OBOŽAVATELJE Jennifer Lopez uči Shakiru kako mrdati stražnjicom uoči početka Super Bowla

 

Slavna pjevačica Jennifer Lopez ovih se dana prisjetila druženja i priprema za čuveno poluvrijeme Superbowla sa svojom kolegicom Shakirom. Lopez je tako podučila Shakiru kako mrdati stražnjicom, a brojni obožavatelji diljem svijeta zbog ovog videa jednoglasno su joj zahvalili.

Video koji je Lopez objavila privukao je ogromnu pažnju javnosti, a u njemu se vidi kako pjevačice koncentrirano uvježbavaju pokrete ne obazirući se na okolinu.

'Ne mogu vjerovati da je već prošlo tri mjeseca od ovoga', napisala je Jennifer, dodajući: 'Toliko toga se dogodilo od tog trenutka, ali htjela sam podjeliti s vama zabavu i detalje koji su se odvijali iza kulisa s igračima i Shakirom', napisala je Lopez.

Njihov nastup na Super Bowlu najavljivao se tjednima, a sama Jennifer Lopez redovito je svoje obožavatelje obavještavala kako teku pripreme za najiščekivaniji događaj godine.

'Pokažimo svijetu što dvije latinoameričke djevojke mogu napraviti', rekla je Lopez Shakiri netom prije poluvremena na Super Bowlu u Miamiju, a svojim energičnim nastupom oduševile su publiku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:30