PJEVAČICA U TOP FORMI

KAKO TO IZGLEDA KAD JENIFER LOPEZ KAŽE: OPET SAM NAPUNILA BATERIJE Na senzacionalni selfie iz kupaonice pljušte komentari: Sad ću te morati blokirati

 
 Instagram

Opuštena i opet sam napunila baterije, napisala je slavna Jennifer Lopez pokraj fotografije na Instagramu u minijaturnom bijelom bikiniju koja će vas doista ostaviti bez daha.

Pjevačica i glumica, čija predanosti vježbanju izaziva divljenje, što se na njezinom tijelu itekako vidi, nedavno je napunila 50 godina i koristi baš svaku priliku na društvenim mrežama da pokaže zavidne rezultate znojenja u teretani. Njezinim čvrstim trbušnim mišićima i zanosnom dekoltetu nema se što dodati, ali ni oduzeti.

Ovaj bikini selfie iz luksuzne kupaonice teško će biti nadmašiti, a dosad je skupio gotovo 7 milijuna likeova. Nedavno su američki tabloidi ipak bacili crv sumnje pa su se, uoči njezinog senzacionalnog nastupa sa Shakirom na Super Bowlu, raspisali o tome kako njezini bicepsi izgledaju doista ogromno.

Poznato je da je američka zvijezda ljubiteljica proteinskih napitaka koji joj pomažu u izgradnji mišića, a navodno je izvor blizak krugovima Lopez otkrio da se mnogi pitaju uzima li ona steroide. Konspiraciju tabloida potom su odmah utišali drugi američki časopisi podjećajući na riječi njezina osobnog trenera koji je detalno opisao njezinu rutinu kada je u pitanje prehrana i vježbanje.

Jennifer je potpuno predana svakodnevnom vježbanju i zdravoj prehrani, ali bez pomoći ove droge.

Posve je moguće da su tabloidi posegnuli za ovom pričom zbog njezina zaručnika Alexa Rodrigueza, bivše zvijezde bejzbola, koji je bio umiješan u skandal sa steroidima. Prije nekoliko godina priznao je da je uzimao ilegalnu supstancu dok se natjecao.

Njezinu fotografiju na Instagramu su komentirale i neke poznate osobe poput glazbenika Dipla, Lennyja Kravitza, modnog dizajnera Zuhaira Murada te bivšeg sportaša i glumca Michaela Strahana, koji je napisao: 'Sad ću te morati blokirati'.

View this post on Instagram

Relaxed and recharged.

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:06